Η Φαίη Ξυλά υπέρ των ομοφυλοφιλικών γάμων


Στο πρωινάδικο του MEGA ήταν καλεσμένη η Φαίη Ξυλά, η οποία μίλησε για τα προσωπικά της αλλά και εξέθεσε την άποψή της για τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Για τον γάμο της είπε:

«Δεν νομίζω πως ο γάμος είναι τόσο σημαντικός. Εγώ παντρεύτηκα, γιατί ήταν μία παρόρμηση του Κωνσταντίνου. Ήθελε να κάνουμε κάτι ρομαντικό. Ήθελε να ορκιστούμε για παντοτινή αγάπη μπροστά στους φίλους μας και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι. Για μένα ο γάμος είναι η απόφαση να είσαι μ’ έναν άνθρωπο και να πορευτείς μαζί του για την υπόλοιπη ζωή σου» και συμπλήρωσε πως ένα παιδί ίσως και να είναι ένας λόγος για να παντρευτεί κάποιος:

«Όταν θα έρθει ένα παιδί, θα έπρεπε να είσαι παντρεμένος για κάποιες παροχές που σου δίνει το κράτος, αλλά και πάλι δεν το θεωρώ απαραίτητο».

Δεν αρνήθηκε, όμως, το ότι θέλει ένα παιδί: «Θα ήθελα ένα παιδί από τον Κωνσταντίνο. Δεν θα ήθελα, όμως, να το οργανώσω. Δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος».

Για τις δηλώσεις του Μπουτάρη είπε:

«Άμα θέλει και αισθάνεται κάποιος πως θέλει να παντρευτεί, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν όρια. Ακόμα και για νομικούς, οικονομικούς λόγους. Υπάρχουν ζευγάρια που έφυγε ο ένας από τη ζωή και ο άλλος έμεινε ξεκρέμαστος» καθώς εξήγησε πως είναι υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια, όπως άλλωστε συμβαίνει στις περισσότερες χώρες του δυτικού κόσμου:

«Αν οι άνθρωποι θέλουν ένα παιδάκι και θέλουν να το υιοθετήσουν, θα είναι πολύ καλύτερο για το ίδιο το παιδάκι να μεγαλώσει σε μία οικογένεια από ό,τι σε ένα ίδρυμα. Η κάθε περίπτωση είναι συγκεκριμένη και δεν μπορείς να του βάλεις ταμπέλα. Το κράτος θα έπρεπε να είναι πιο ανοικτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...