Oλυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-1


Φετφατζίδης, Μπάμποβιτς και Μιραλάς άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο ουσιαστικό τεστ του Ολυμπιακού στο φιλικό κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έληξε ισόπαλο 1-1. Το γκολ ο Ζαϊρί, σοβαρός τραυματισμός Επστάιν...

Oι ενδεκάδες των ομάδων

Oλυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Nικοπολίδης, Γκαλίτσιος...




... Μπράβο, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Γ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Μπάμποβιτς, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Μιραλάς.

Αναπληρωματικοί: Πάρντο, Ποτουρίδης, Ζαϊρί, Ρουγκάλας, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Κρητικός, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης.

1' Σέντρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

3' Ο Φετφατζίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ραούλ Μπράβο πήρε την κεφαλιά, ο Γιάννης Παπαδόπουλος με τακουνάκι από την μικρή περιοχή του Μπούτινα προσπάθησε να σκοράρει, αλλά έδιωξε την μπάλα η άμυνα της Ντιναμό.

5' Ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά.

6' Ωραίες εντυπώσεις έχει αφήσει ο Στέφαν Μπάμποβιτς, καθώς δείχνει πως διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, έχει άνεση κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο.

8' Πρώτο σουτ στο παιχνίδι από τον Μπάμποβιτς, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να πιάνει ένα δυνατό σουτ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπούτινα.

12' Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Ντιναμό, για αντικανονικό μαρκάρισμα του Βασιλόγιαννη στον Ντόντο.

13' Ο Σαμίρ ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, 0-1 το σκορ υπέρ της Ντιναμό.

16' Η Ντιναμό κέρδισε ένα κόρνερ και είναι χαρακτηριστικό πως κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν πήδηξε για την κεφαλιά, με τους Κροάτες να χάνουν την ευκαιρία να σκοράρουν ξανά.

18' Μετά το γκολ της Ντιναμό έχει πέσει ο ρυθμός του Ολυμπιακού. Αρκετά δραστήριος ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς δίνει μάχες με τους παίκτες της Ντιναμό.

21' Ο Μιραλάς παίζει κορυφή στην επίθεση του Ολυμπιακού και πίσω του είναι ο Ντιόγκο, σε ρόλο δεύτερου στράικερ. Ο Βέλγος περιμένει τις μπαλιές των συμπαικτών του καθώς έχει καλό ξεπέταγμα.

23' Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να αναπτυχθούν από την αριστερή πλευρά με τους Βαλεριάνο και Φετφατζίδη αλλά δεν τα καταφέρουν.

24' Είναι καλός τεχνίτης ο Φετφατζίδης, δεν χάνει εύκολα την μπάλα και οι Κροάτες τον σταματάνε μόνο με φάουλ. Το φάουλ το εκτέλεσε ο Μιρλάς αλλά ο Μπούτινα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.

26' Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι για λογαριασμό του Ολυμπιακού καθώς ο Γιώργος Γκαλίτσιος τράβηξε από την φανέλα τον αντίπαλο του. Αυστηρός, πάντως, ο διαιτητής όσον αφορά τις αποφάσεις του καθώς πρόκειται για ένα φιλικό ματς.

30' Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων με την Ντιναμό να παίζει αρκετά αμυντικά.

32' Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Κέβιν Μιραλάς από την δεξιά πλευρά μέσα στην μεγάλη περιοχή του Μπούτινα, με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να περνάει ενα αμυντικό, με τους Κροάτες να διώχνουν την μπάλα, αλλά στη συνέχεια ο Γιάννης Παπαδόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας δοκιμάζοντας ένα δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Μπούτινα με δυσκολία.

38' Εκπληκτικό μακρινό σουτ με το δεξί από τον Κέβιν Μιραλάς έξω από την μεγάλη περιοχή του Μπούτινα, ο τερματοφύλακας της Ντιναμό απέκρουσε με δυσκολία, ο Μπάμπβιτς έγινε δέκτης της μπάλας από την ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ, αλλά είχε κακό τελείωμα αν και ήταν σε πλεονεκτική θέση.

40' Έχουν αλλάξει θέσεις στα άκρα Μπάμποβιτς και Φετφατζίδης. Ο Σέρβος στα αριστερά, ο Έλληνας στα δεξιά.

41' Από πάσα του Φετφατζίδη, ο Μπάμποβιτς έκανε μια ατομική ενέργεια, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Μπούτινα, με τον Κροάτη πορτιέρο να διώχνει με δυσκολία.

44' Εκτέλεση κόρνερ για τον Ολυμπιακό από τα αριστερά με τον Φετφατζίδη, ο Όσκαρ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπούτινα.

45' Λήξη ημιχρόνου (0-1): O Oλυμπιακός παίζει καλύτερα από την Ντιναμό, έχει δημιουργήσει περισσότερες φάσεις, έχει την κατοχή της μπάλας και το σκορ τον αδικεί. Εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει ο Στέφαν Μπάμποβιτς, μαχητικός ο Γιάννης Παπαδόπουλος, πολύ καλός ο Γιάννης Φετφατζίδης, θετική παρουσία και από τον Κέβιν Μιραλάς, με τον Βέλγο να αγωνίζεται ως κορυφή στην ερυθρόλευκη επίθεση.

Aλλαγές στο παιχνίδι, μέσα οι: Πάρντο, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Μήτρογλου, Ρουγκάλας, Ποτουρίδης, Σοϊλέδης, Κρητικός, Κατσικογιάννης. Aπό τους βασικούς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού έχουν μείνει μόνο οι Φετφατζίδης και Βασιλόγιαννης. Συνεχίζουν μαζί τους οι εννέα που μπήκαν.

48' Γέμισμα του Ετό από τα δεξιά, δεν έδιωξε σωστά η ερυθρόλευκη άμυνα, αλλά ο Τσάγκο από καλή θέση αστόχησε για την Ντιναμό.

54' Ο Ολυμπιακός είναι ασύνδετος στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Φετφατζίδης έχει περάσει στην επίθεση δίπλα στον Μήτρογλου.

55' Ευκαιρία για την Ντιναμό από τα δεξιά με τον Ετό να σουτάρει και τον Πάρντο να διώχνει σε κόρνερ.

57' Δεν έχει καταφέρει να απειλήσει ο Ολυμπιακός την Ντιναμό στο δεύτερο ημίχρονο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο για τους ερυθρόλευκους είναι οι Ρουγκάλας και Ποτουρίδης ενώ ο Επστάιν αναγκαστικά παίζει ως αριστερό μπακ. Στον άξονα παίζουν μαζί οι Σοϊλέδης και Κατσικογιάννης.

62' Δεν έχει ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, δεν μπορεί να δημιουργήσει ούτε να απειλήσει στην αντίπαλη εστία.

67' Αλλαγές για τον Ολυμπιακό, ο Φετφατζίδης στη θέση του Ζαϊρί, ο Βαλεριάνος στη θέση του Βασιλόγιαννη.

68' Ο Σίβονγιτς ήρθε τετ-α-τετ με τον Πάρντο, αλλά ο πορτιέρο του Ολυμπιακού είχε σωστή αντίδραση.

74' Δεν βλέπεται... το δεύτερο ημίχρονο.

77' Δέχτηκε κίτρινη κάρτα ο Αντέμι για δυνατό μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Επστάιν. Ο Γερμανός είναι πεσμένος κάτω στο χορτάρι και δείχνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Το παιχνίδι έχει σταματήσει εδώ και μερικά λεπτά. Ψάχνουν φορείο στο γήπεδο καθώς ο Επστάιν νιώθει πόνους στη μέση.

Μετά από περίπου 15 λεπτά ήρθε -επιτέλους- το ασθενοφόρο ώστε να παραλάβει τον Ντένις Επστάιν, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις και δεν μπορεί καν να σηκωθεί από το χορτάρι. Ας ελπίσουμε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Έφυγε με το ασθενοφόρο ο άτυχος ποδοσφαιριστής, πάντως ο τραυματισμός του δείχνει πως είναι σοβαρός. Μετά από 25 λεπτά διακοπής το παιχνίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει πάλι.

13' θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο παιχνίδι, ο Γιάννης Παπαδόπουλος πέρασε στη θέση του Ντένις Επστάιν.

100' ΓΚΟΟΟΛΛΛ για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Νικλητσιώτη από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ζαϊρί στη κίνηση να "εκτελεί" με το δεξί τον τερματοφύλακα της Ντιναμό και να ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1.

105' Χωρίς κάποια φάση στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

108' Tέλος αγώνα (1-1).

http://redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...