ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΚΗ
Εκτός από τα εξαιρετικά κείμενα των παλιών του συνεργατών από την εποχή που δούλευε στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν είχε να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ όσον αφορά το ρεπορτάζ για τις συνθήκες και τα κίνητρα της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια. Με ένα κείμενο του Πετρίδη ο οποίος είναι ανύπαρκτο πρόσωπο και υπογράφει άρα ανώνυμα έβγαλαν και την κακία τους για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Όμως στην στήλη του ο Θέμος γράφοντας εξαιρετικά αλλά λέγοντας μισές αλήθειες είπε για τον Μάκη καλά λόγια!!!!
Το ψέμα του Θέμου είναι ότι έγραψε ότι όταν τον έβριζε το troktiko αδιαφορούσε. Ενώ είχε βγάλει δήλωση ότι θα καταφύγει στην Δικαιοσύνη  και είχε καταφύγει. Επίσης έθεσε το ερώτημα εάν αξίζει τον κόπο να σε σκοτώνουν επειδή κάνεις μαχητική -αποκαλυπτική δημοσιογραφία ένα ερώτημα βέβαια που δεν τον αφορά αφού ΠΟΤΕ του δεν έκανε ούτε φανταζόμαστε ότι θα κάνει στο μέλλον. Αλγεινή εντύπωση μας έκαναν οι τίτλοι αφού δεν έχουν σχέση με το περιεχόμενο των κειμένων όπως και το γεγονός ότι ο Αναστάσιος Καραμήτσος με τον οποίο ο Σωκράτης μίλαγε καθημερινά σχεδόν δεν έγραψε μια κουβέντα αλλά ασχολήθηκε στην στήλη του με τις επενδύσεις!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...