ΚΑΜΙΑ ΣΕΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

 ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
Καμιά ΣΕΧΤΑ δεν θα αναλάβει την ευθύνη πιστεύουν πλέον ακόμα και Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής. Όλο και περισσότερο όλοι πλέον πιστεύουν ότι κάποιος επιχειρηματίας που ενοχλήθηκε από την χωρίς συμβιβασμούς δημοσιογραφία του Σωκράτη Γκιόλια ή από αναρτήσεις του blog troktiko έβαλε να τον καθαρίσουν και πέτυχε τον σκοπό του αφού το troktiko έκλεισε και οι συντελεστές του έφυγαν σαν πραγματικά ποντίκια. Είναι απορίας άξιο πως κανένας επιχειρηματίας όπως π.χ ο κ. Κοντομηνάς με τον οποίο ο Γκιόλιας συνεργαζότανε στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΜΑ δεν θέλησε να αναλάβει την συνέχεια του blog που θα ήταν βέβαια και η επιθυμία του Σωκράτη. Το σίγουρο είναι ότι τα περισσότερα ΜΜΕ το ήθελαν κλειστό όπως και τα περισσότερα blogs αφού ατυχώς το έβλπεπαν άκρως ανταγωνιστικά.
Είναι ακόμα απορίας άξιο πως οι φανεροί "εχθροί" του δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προχωράνε το ρεπορτάζ από τους άλλους που για δυο χρόνια τον είχαν στο πλευρό τους; Επειδή είναι ο Χρυσοχοίδης Υπουργός(πήγαν να τον φάνε με τον φάκελο-βόμβα) υπάρχουν κάποιες ελπίδες ότι θα δούμε συλλήψεις αρκεί να αλλάξουν πολλά πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά της ΕΛ.ΑΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...