Θα βγω γυμνή στους δρόμους αν η Παραγουάη πάρει το Κύπελλο


Θεωρείται η πιο πιστή και σέξι φίλαθλος της εθνικής ομάδας της Παραγουάης. Είναι μοντέλο, και χάρη στην ταύτισή της με τους αγώνες του ποδοσφαίρου η δημοτικότητά της έχει φτάσει στα ύψη...




Πρόκειται για τη Λαρίσα Ρικέλμε της οποίας η φωτογραφία με τη φανέλα της Παραγουάης και το κινητό της τηλέφωνο «σφηνωμένο» στο πλούσιο στήθος της έχει γίνει το «χιτ» στο Διαδίκτυο.

Μερικές από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες του κόσμου όπως η μαδριλένικη «Αs», η ιταλική «Corriero dello Sport» και η βραζιλιάνικη «Globo» φιλοξενούν στην ηλεκτρονική τους έκδοση ολόκληρα αφιερώματα για την όμορφη Λαρίσα. Το όνομα της 24χρονης Παραγουανής, που υποσχέθηκε να τρέξει γυμνή στην Πλατεία Δημοκρατίας της Ασουνσιόν βαμμένη στα χρώματα της χώρας της αν η ομάδα της κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι από τα πιο δημοφιλή στις μηχανές αναζήτησης και στο Τwitter. Μόνο την Τρίτη η αύξηση που παρουσίασε η αναζήτηση στο όνομα Larissa Riquelme στο Yahoo έφτασε το 241%.

Οι πρώτοι που την ανακάλυψαν, μετά φυσικά τους Παραγουανούς, ήταν οι Ιταλοί λόγω των έξαλλων πανηγυρισμών της στο ματς με τη Σκουάντρα Ατζούρα αλλά και την τοποθέτηση του κινητού της στο μπούστο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...