ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

Συνελήφθη πριν από λίγο ο Φίλιππος Καμπούρης για καταδικαστικές αποφάσεις που αφουρούν συκοφαντική δυσφήμιση και ακάλυπτες επιταγές. Δεν βάζουμε σχόλιο γιατί για τον Καμπούρη τα έχουμε ξαναπεί, οι Δήμαρχοι που τον στηρίζουν να δούμε τώρα τι θα λένε; Η σύλληψή του έγινε στον Πειραιά και η πρώτη απόφαση που αφορούσε την συκοφαντική δυσφήμιση είχε τελεστεί το 2003!!!! Θα έχουμε στην συνέχεια και άλλα στοιχεία για την σύλληψη.

1 σχόλιο:

αννα είπε...

το παλιολαμογιο.
απο μικρος στον περαια φαινοταν τι κουμασι ειναι.ειχε εκδοσει περιοδικο με κουτσομπολια της γειτονιας.ποιος κερατωνει ποιον κτλ κτλ
πηγαινε κανονικα στους γειτονες χτυπαγε πορτες και ζητουσε να του πουνε τα κουτσομπολια που ξερουν για τους απεναντι για τους διπλα για οσους ηξεραν τελοσπαντων.
εχω και μια απορια.γιατι την κοπελια τζινα ντρουλη που ειναι μαζι στις εκπομπες του,δεν την συστηνει ποτε ως αδερφη του? το κρυβει για καποιο λογο?

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...