TO KAYTO DVD ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Το βίντεο των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και η άμεση επέμβαση του ΕΣΡ είναι για γέλια την ώρα που το dvd διαφημίζεται ήδη από τα κανάλια. Όμως σκηνές από το έργο δεν δείχνουν και εκεί θα πατήσει το ΕΣΡ για να ρίξει το χρηματικό πρόστιμο στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή. Το video των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ κυκλοφορεί κανονικά στο youtube διαφημίζοντας την ταινία της SIRINA με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) μπούκαρε χθες στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής και δεν βρήκε συμβόλαιο με το όνομα και την υπογραφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Λέγεται ότι το dvd έχει πουλήσει ήδη πάνω από 150000 αντίτυπα.



Το νούμερο ακούγεται υπερβολικό αφού εύκολα κάποιος μπορεί να υπολογίσει τα κέρδη εάν αναλογιστεί ότι 20 ευρώ έκανε το κάθε dvd. Οι αισιόδοξοι λένε ότι οι πωλήσεις θα περάσουν τα 200.000 αντίτυπα δηλαδή έοδα της τάξεως των 4.000.0000 ευρώ!!!! Μια εταιρεία δηλαδή σώζεται με μια ταινία που έχει διάρκεια μόλις 26' και δεν έχει ελάχιστο κόστος εκτός από τις αμοιβές των πρωταγωνιστών που κάποτε θα μάθουμε αφού συμβόλαιο για την Τζούλια δεν έχει βρεθεί. Εάν βρεθεί βέβαια άλλοι λένε 200.000 ευρώ και ποσοστό από τις πωλήσεις , άλλοι λένε ότι πήρε χρήματα και ο μάνατζέρ της ο αστείος δηλαδή ο Ρέβης και άλλοι πάλι λένε .... Ότι και να λένε πάντως το  video των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ που θα δείτε παρακάτω έστειλε κόσμο να αγοράσει το dvd .Και όσο μαλάκες είμαστε ως λαός επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...