ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ

Του Σταύρου Μαρίνη 
Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κύριος Πεταλωτής δεν θα τολμούσε να τα ανακοινώσει κανένας Υπουργός της ΝΔ γιατί τότε όλα τα ΜΜΕ θα τον έκραζαν κανονικότατα. Ο κουρασμένος Καραμανλής ήξερε αρκετά καλά τι θα επακολουθούσε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Σίγουρα για όλους εσάς που μας παρακολουθείτε θα έχετε καταλάβει ότι δεν τρώμε κομματικά κολλήματα.


Άλλωστε είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ όχι μαϊμού όπως αυτοί του κόμματος που έχει για Αρχηγό του κάποιον που αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα- και είναι και πολύ φαρδιά πανάθεμά τον -και ζωή να έχει για να μας κάνει να γελάμε με τις κωλοτούμπες του. Τα μέτρα λοιπόν είναι για το ΚΑΛΟ μας όμως στην ουσία είναι για το καλό του μεγάλου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ που σε οικονομικές κρίσεις κάνει πάρτι κερδοσκοπίας πετυχαίνοντας να ανεβάζει όταν όλοι χάνουν τα κέρδη του. Δεν μας είπε τίποτα ο κύριος Πεταλωτής για τους οικονομικά ισχυρούς αυτού του Τόπου και ούτε περιμέναμε να μας πει γιατί τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ κάνουν αγώνα δρόμου για να μας πείσουν από την μια για την αναγκαιότητα των μέτρων και από την άλλη για τους κακούς ευρωπαίους εταίρους μας και κυρίως τους Γερμανούς που κάποιοι θυμήθηκαν πάλι τις Γερμανικές Αποζημιώσεις  ξεχνώντας ότι ο Γερμανικός Λαός έχει πληρώσει δισ μάρκα σε όλες τις φυλές της γης. Μόνο οι νικητές του Πολέμου δεν έδωσαν ούτε έν δολλάριο ή ρούβλι για τα θύματα της Χιροσίμα. Όλοι αυτοί λοιπόν που τόσο καιρό μας πουλούσαν δημοκρατικά παραμύθια τώρα μας λένε ότι θα πρέπει να κάνουμε θυσίες για να πληρώσουμε εμείς αυτά που κάποιοι άλλοι έφαγαν. Γιατί τα χρήματα της Ευρώπης από το 1981 και μετά ήταν πολλά και θα έπρεπε να είχαν αξιοποιηθεί για να είμαστε σήμερα στην κορυφή της Ευρώπης και όχι για να παραπαίουμε οικονομικά και όχι  μόνο. Τις επόμενες μέρες διάφοροι βαθυστόχαστοι αναλυτές θα μας γράφουν και θα μας εξηγούν στην tv γιατί πρέπει να ματώσουμε οικονομικά για την Ελλάδα. Την Ελλάδα των πλουσίων κατοίκων με τις βιλάρες το 5% και του υπόλοιπους με κουρέλια να τους κουβαλάμε την λάσπη για να χτίσουν τις πισίνες τους. Μπα για μαλάκες ψάχνουν δεν τσιμπάμε αυτή την φορά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...