Μιλάνε και προχωρούν


Μπορεί στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή να σκέφτονται τον επαναληπτικό με την Μπορντό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους υπάρχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε...


Όσο περνούν οι μέρες τόσο ο Βάσκος προπονητής πλησιάζει στο λιμάνι. Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Χρυσικόπουλος βρίσκεται ήδη στη Γαλλία και είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Βαλβέρδε με τον οποίο είναι πολύ πιθανό ως το τέλος της εβδομάδας να έχουν δώσει και πάλι τα χέρια.

Μάλιστα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού διαψεύστηκαν τα τελευταία σενάρια που ήθελαν να αναλαμβάνει τον πάγκο της ομάδας ένας εκ των Αλέφαντου και Αλεξανδρή ως το τέλος της φετινής σεζόν. «Δεν υπάρχει σκέψη για κάτι τέτοιο», ήταν τα λόγια των «ερυθρολεύκων» για να προσθέσουν: «Το θέμα του προπονητή θα τελειώσει όταν έρθει η ώρα. Στο κατάλληλο τάιμινγκ. Και όταν έχουμε κάτι να πούμε, θα το πούμε».

Όσο αφορά στο δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη κάποιοι ισχυρίζονται ότι η θητεία τους στον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Μπορντό στη Γαλλία, καθώς αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείξουν χαρακτήρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.


«Αγαπάει τον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε να αναλάβει και πάλι τον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» ο στενός συνεργάτης του, Γιον Ασπιάθου. «Υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο. Έχουν επαφές τις τελευταίες μέρες και υπάρχει πρόθεση νέας συνεργασίας και από τις δύο πλευρές. Μη με ρωτήσετε λεπτομέρειες για το που βρίσκεται το θέμα, γιατί δεν έχω καμία εξουσιοδότηση από τον Ερνέστο για να αποκαλύψω κάτι. Αυτό που με πάσα βεβαιότητα μπορώ να σας πω είναι ότι ο Ερνέστο αγαπάει τον Ολυμπιακό και θα ήθελε να ξαναδουλέψει για αυτή την ομάδα. Αυτό είναι δεδομένο και το λέω με σιγουριά».

Στη συνέχεια ο συνεργάτης του Βάσκου τεχνικού πρόσθεσε: «Ξέρει τα πάντα. Ότι περνά η ομάδα δύσκολη φάση, ότι έγιναν πολλές αλλαγές προπονητών, τα πάντα. Παρακολουθεί όποτε μπορεί αγώνες του Ολυμπιακού στο ίντερνετ. Γενικά ενημερώνεται συνεχώς. Θα προσπαθήσει μέσω ίντερνετ να δει και τον αγώνα με τη Μπορντό. Οι αναμνήσεις που έχουμε όλο το επιτελείο από τον Ολυμπιακό είναι οι καλύτερες. Ζήσαμε φοβερές στιγμές στο Καραϊσκάκη και γενικότερα στην Ελλάδα. Είναι μέσα στην καρδιά μας η ομάδα».


Ανακατεύει την τράπουλα

Κλειστά τα χαρτιά του κρατάει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εν όψει του επαναληπτικού με τη Μπορντό. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-5-1 με τους Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, αμυντικό δίδυμο του Α. Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ, τον Τοροσίδη δεξιά και αριστερά τον Ραούλ Μπράβο. Στο κέντρο θα παίξουν οι Λεντέσμα, Στολτίδης και Μαρέσκα, δεξιά ο Ζαϊρί, αριστερά ο Ντάτολο και στην κορυφή της επίθεσης ο Λούα Λούα.

Ο Σέρβος προπονητής είπε στους παίκτες του: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, αλλά σταθήκαμε καλά και παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχουμε μπροστά μας άλλα 90 λεπτά και όλα μπορούν να συμβούν. Να το πιστέψουμε και να τα δώσουμε όλα για ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...