Γαμπρός στο κελί ο σκληρός της νύχτας


Tα βέλη του έρωτα χτύπησαν τον «σκληρό» Βασίλη Στεφανάκο, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του μέσα στις φυλακές Λάρισας. Ο βαρυποινίτης, που έχει καταδικαστεί για εκβιασμούς, απειλές και «προστασίες» σε βάρος ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων, αντάλλαξε όρκους ...
αιώνιας πίστης με την επί σειρά ετών σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Κατερίνα Θωμαΐδου στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου, παρουσία συγγενών και φίλων.

Τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος Λάρισας Χρήστος Κέλλας, ο οποίος μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για τον γαμπρό, τον 50χρονο βαρυποινίτη: «Ηταν συμπαθέστατος και πολύ ευδιάθετος. Αν ο γάμος δεν γινόταν στις φυλακές, δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι ο άνθρωπος αυτός είναι κρατούμενος, και μάλιστα έχει καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα» αποκάλυψε ο κ. Κέλλας. Το ίδιο χαρούμενη και γελαστή ήταν και η νύφη Κατερίνα Θωμαΐδου, με την οποία ο Βασίλης Στεφανάκος έχει αποκτήσει και ένα αγοράκι, περίπου πέντε ετών.

Σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του το ζευγάρι αποφάσισε να έχει δίπλα του και τον γιο του: «Τον κρατούσαν στην αγκαλιά τους και ήταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι. Απ’ ό,τι θυμάμαι, τον είχαν ντύσει για τις Απόκριες, γιατί ο γάμος έγινε το Σάββατο πριν την Καθαρή Δευτέρα», μας λέει ο κ. Κέλλας.

Εκτός από τον αντιδήμαρχο Λάρισας και τον διευθυντή των φυλακών, παρών στον γάμο ήταν και ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος υπέγραψε ως μάρτυρας. Τη χαρά του νεόνυμφου ζευγαριού μοιράστηκαν ακόμη συγγενείς και φίλοι, ανάμεσά τους και δύο ή τρεις συγκρατούμενοι του Βασίλη Στεφανάκου: «Είχαν έρθει όλοι οικογενειακώς από την Αθήνα. Ηταν, αν θυμάμαι καλά, ο αδερφός του και οι γονείς του Στεφανάκου, αλλά και συγγενείς της νύφης. Μετά την τελετή μοιράστηκαν γλυκά στους καλεσμένους και άνοιξαν σαμπάνιες».

Εκτός από τη συμμετοχή του στη σπείρα των «νονών της νύχτας», για την οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 14 ετών, έχει καταδικαστεί και σε ισόβια κάθειρξη ως ηθικός αυτουργός για τις δύο ανθρωποκτονίες που φέρεται να διέπραξε ο Αλκέτ Ριζάι, ενώ κατηγορείται και για την απαγωγή του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ο δεσμός του Βασίλη Στεφανάκου με την Κατερίνα Θωμαΐδου μετράει πολλά χρόνια, αφού οι δύο τους γνωρίζονταν και είχαν σχέσεις από παιδιά.

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...