ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Μπέρδεψαν τα μπούτια τους στην zougla.gr που εάν και δημοσιογράφοι δουλεύουν σήμερα ΚΑΝΟΝΙΚΑ και μας πληροφορούν ότι το troktiko είναι ακροδεξιό και συνεργάζεται με το blog Indymedia των ακραοαριστερών , αναρχικών και των γνωστών-άγνωστων με τις κουκούλες!!!! Αφού λοιπόν μας εξηγούν πως το "ακροδεξιό" troktiko έχει καλές και αγαστές σχέσεις με τα indymedia γιατί λέει αναδημοσιεύει κείμενα του αρχίζει πάλι τις γνωστές θεωρίες για τον Σωκράτη Γκιόλια τις παραεκκλησιαστικές οργανώσεις και το βάζει μάλιστα και προβεβλημένη είδηση για να κάνει σήμερα κανένα κλικ.


Οι 8 θέσεις που έχει η zougla.gr πίσω από το blog troktiko δεν χωνεύονται φαίνεται από τους νεόκοπους συνεργάτες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έχουν καταντήσει την zougla.gr ουραγό στις ειδήσεις και μόνομο υβριστή των blogs. Συγκεκριμένων βέβαια blogs και κυρίως όσων έχουν απήχηση και πολλές επισκέψεις. Blogs όπως το skeftomastellinika, το ixnos, και πολλά άλλα που έχουν βάλει δεκάδες αναρτήσεις κατά του Μάκη δεν αναφέρονται καν , άλλα πάλι που έχουν υποτιμητικές αναφορές για τα θέματα των τηλεοπτικών του εκπομπών πάλι δεν αναφέρονται. Το πρόβλημα των συνεργατών του Μάκη είναι ο Σωκράτης Γκιόλιας που από όταν παραιτήθηκε από το γραφείο έγινε το μάυρο πρόβατο που πρέπει να εξαφανιστεί. Όμως δεν τους κάνει την χάρη και σύμβουλος του Κοντομηνά είναι και διευθυντής στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΜΑ και συντάκτης στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Παρόλλα αυτά ακόμα επιμένουν να τον χτυπούν και αυτό γιατί τόσο οι εκπομπές του Μάκη έχουν βουλιάξει σε νούμερα τα τελευταία χρόνια όσο και η εφημερίδα veto βρίσκεται πολύ χαμηλά κάτω από την 5η θέση στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού. Όσο για την zougla.gr παρά τις συνεχείς επιθέσεις και την στήλη της Aλ Kάϊντα που ανώνυμα καθυβρίζει μια τον ένα και μια τον άλλο βλέπει την πλάτη αρκετών sites αλλά κυρίως του troktikou που είναι και το πρόβλημά τους.  Η Αλ Κάϊντα κατά καιρούς έχει πει ότι πίσω από το troktiko βρίσκεται ο Λαυρεντιάδης, ο Κοντομηνάς , ο Μπόμπολας , ο Θέμος , και μετά αρχίζει πάλι με μια καινούργια θεωρία. Η ZOUGLA.GR δεν έχει γράψει ΠΟΤΕ για το πάρτι στο Χρηματιστήριο το καλοκαίρι από την alapis του κ. Λαυρεντιάδη καθώς η φαρμακευτική εταιρεία του τελευταίου διαφημίζεται στην zougla.gr. Το veto άλλωστε έχει πλέον και συνιδιοκτήτη με ποσοστό 49% τον κύριο Κυριακίδη στενό συνεργάτη του Λαυρεντιάδη και έτσι τώρα τους έμεινε μόνο ο Θέμος αφού ο Μπόμπολας πλέον έχει ξεχαστεί. Αυτά τα λίγα για τώρα αφού η zougla,gr έχει επιλέξει έναν τέτοιο κατήφορο. Αναμένουμε τις επόμενες επιθέσεις που θα κάνει με άσφαιρα αφού ΠΟΤΕ δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο. Για τον Παπαγιάννη που δουλεύει στο real fm με τον Χατζηνικολάου κάτι πήγαν να γράψουν αλλά μάθαμε ότι ο Κουρής απαίλησε ότι θα πετάξει τον Μάκη με τις κλωτσιές από το alter και έτσι όλοι ηρέμησαν. Συνεργάτης του Χατζηνικολάου ο Παπαγιάννης σε ραδιόφωνο ιδιοκτησίας Κουρή και όπως είναι φυσικό ο Κουρής στηρίζει πιο πολύ Χατζηνικολάου παρά Μάκη αφού έχουν μαζί ράδιο και εφημερίδα. Μάλιστα η εφημερίδα των Κουρή-Χατζηνικολάου πουλάει διπλάσια σχεδόν φύλλα από το veto. Εκεί τον κατάντησαν τον Μάκη να πουλάει ο Κουρής περισσότερα φύλλα από αυτόν!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...