Σύνθημα τίτλου και...χέρι!

Από Νίκος Αθανασίου 
 
Στη συνέχεια ο Νιόπλιας έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του με το βάρος να πέφτει στον Σεμπάστιαν Λέτο, για την τάση που έχει ο Αργεντινός άσος να διαμαρτύρεται στους συμπαίκτες του κατά την διάρκεια των αγώνων. «Σεμπάστιαν αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Πρέπει να σταματήσεις. Δεν γίνεται σχεδόν σε κάθε ματς να διαμαρτύρεσαι στους συμπαίκτες σου. Χάνεις την συγκέντρωση σου και προκαλείς εκνευρισμό. Πάνω από όλα η ομάδα».

Ο Αργεντινός του απάντησε ότι «δεν το κάνω για κακό. Θέλω και εγώ να νικάμε για αυτό μου βγαίνει αυτή η αντίδραση μέσα στο παιχνίδι».

Ο Ζιλμπέρτο πήρε τον λόγο και να τόνισε  ότι: «Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι λάθη έκανε ο καθένας. Όλοι μαζί φταίμε και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Είμαστε ομάδα και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε να τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα».

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και στον Φίλιππο Δάρλα για τη φάση του τραυματισμού του στο ματς με τη Σταντάρ. «Γιατί δεν έπεσες κάτω; Δεν κατάλαβες ότι δεν είχαμε άλλη αλλαγή», ήταν η ερώτηση του Νιόπλια με τον παίκτη να απαντά: «Είδα το νόημα από τον πάγκο και νόμιζα ότι έπρεπε να μείνω», με τους δύο άνδρες να συμφωνούν ότι υπήρξε ασυνεννοησία.

Επιστρέφει ο Τζόρβας, τελειώνει ο Μάριο

Ο Τζόρβας ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός αγώνα του Europa League και θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα. Αντιθέτως σε πολύ δύσκολη θέση είναι ο Γκαλίνοβιτς, μετά την απογοητευτική εμφάνιση του κόντρα στη βελγική ομάδα και ήδη θεωρείται ξένο σώμα. Tο συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2011 αλλά είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν συζητήσεις για να τελειώσει η συνεργασία φέτος.

Ο Φίλιππος Δάρλας έκανε θεραπεία, και μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση Β' βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε 2 με 3 εβδομάδες.  Την Παρασκευή, στη προπόνηση της Παιανίας έκαναν αποθεραπεία, όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 45 λεπτά στην ήττα του Παναθηναϊκού την Πέμπτη το βράδυ.

Ένταση Λάζαρου με Βύντρα


Μικροεπεισόδιο με ανταλλαγή βρισιών δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Λουκά Βύντρα και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο φινάλε του αγώνα με την Σταντάρ. Όλα ξεκίνησαν στη φάση από την οποία προήλθε η αποβολή του Σιμάο, όπου είχε προηγηθεί το σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Ο Λάζαρος άργησε να σουτάρει, οι Βέλγοι βγήκαν στην κόντρα και ο Βύντρα «έβαλε» χέρι στον συμπαίκτη του με κάποια... γαλλικά. Ο Χριστοδουλόπουλος απάντησε και για περίπου δύο λεπτά τα έλεγαν σε έντονο ύφος.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...