Ο Δαλούκας στο ντέρμπι

Ο Δαλούκας στο ντέρμπι 
Ο Γιώργος Δαλούκας θα διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Ο Θεσσαλός ρέφερι ήταν ο διαιτητής στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ την περσινή σεζόν (9/11/2008), που είχε λήξει ισόπαλη χωρίς γκολ. Είχε «σφυρίξει» στους αγώνες του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ήττα με 2-1) και με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ» (νίκη με 2-0). Παράλληλα διηύθυνε τα ματς του Ολυμπιακού με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (νίκη 2-1), ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (ήττα με 2-1) και Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (ήττα με 1-0).

Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνου Δάλλας του συνδέσμου Ηπείρου, και ο Δημήτρης Τάτσης του ίδιου συνδέσμου. 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου) και τέλος παρατηρητής θα είναι ο Αντώνης Σπίκας (Φλώρινας)

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Κάκος με βοηθούς τους Πάνου, Γούκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...