ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ;

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης για το φετινό Πρωτάθλημα.
Για την πίστη του σε κατάκτηση του τίτλου: «Και, όμως, ακόμα υπάρχει ελπίδα. Και το λέω αυτό επειδή ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και εκτιμώ ότι θα χάσει βαθμούς. Αρκεί το πρωτάθλημα να παιχτεί 50-50 από τους διαιτητές και όχι να ξημεροβραδιάζονται οι διαιτητές και οι παρατηρητές στη σουίτα κάποιου προέδρου... Ένας είναι, δεν χρειάζεται να τον αναφέρω. Καταλαβαίνει όλη η Ελλάδα ποιον εννοώ».
Μιλάμε ο άνθρωπος κατηγορεί ευθέως τον Πατέρα για έλεγχο της διαιτησίας. Όταν ο Ολυμπιακός όμως είχε την παράγκα του , τσιμουδιά ο κ. Θεοδωρίδης. Ο Πατέρας όμως χθες μας στεναχώρησε με τις δηλώσεις του ότι η ομάδα δεν έχει κενά. Έτσι και παίξει πλήρης ο Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο θα δει και ο ίδιος τα κενά στην άμυνα που θα έβγαζαν μάτια εάν δεν υπήρχε ο εκπληκτικός Τζόρβας των τελευταίων παιχνιδιών, Άντε τώρα χωρίς στόπερ να περάσεις από Τούμπα, Λάρισα, Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...