"ΠΟΝΤΙΚΙΑ" ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ VETO

Εάν και είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση του Σωκράτη Γκιόλια για την αήθη επίθεση που δέχεται από την εφημερίδα veto οι αναρτήσεις του blog troktiko είναι κατά την άποψή μας υπερβολικά πολλές για το συγκεκριμένο θέμα που έτσι και αλλιώς θα κριθεί πλέον από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Αυτό για εμάς δεν είναι καλό γιατί η Ελληνική Δικαιοσύνη με ένα σωρό περίεργες αποφάσεις έχει απαξιωθεί πλήρως στην συνείδηση του πολίτη που σου λέει και όχι άδικα ότι όποιος έχει λεφτά δεν πάει μέσα ή πάει για πολύ λίγο. Άλλωστε το παραδικαστικό κύκλωμα που δεν ήταν "παρά" αλλά δικαστικό έδειξε το τι ακριβώς γίνονταν και με πόσα χρήματα ακριβώς αγοράζονταν μια αθωωτική απόφαση. Για αυτό τρωκτικά κόψτε λίγο γιατί θα ξεπουλήσουν και μάλιστα παίζοντας με το όνομά σας και κυρίως λέγοντας για τους ιδιοκτήτες σας.


Τώρα από ότι λέτε εσείς ανήκετε στην google  όπως φυσικά όλοι οι bloggers αλλά αυτό το μυστήριο με εσάς μας έχει κουράσει. Βάλτε λοιπόν ένα διαχειριστή να σταματήσει το παραμύθι με την ανωνυμία βρείτε έναν ξένο επιχειρηματία να σας στηρίξει και μετά ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ για πολλούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Δεν λέμε για Έλληνα επιχειρηματία γιατί τους βλέπουμε όλους πολύ ζαμανφού και την ψάχνουν όλοι για κρατικές διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...