Photoshop: Ο σύγχρονος μάγος

Ποια από εσάς δε έχει ζηλέψει την ομορφιά μιας σταρ, βλέποντας μια φωτογραφία της; Ποια από εσάς δεν έχει πει: «Γιατί να μη λάμπω κι εγώ έτσι;». Πριν, λοιπόν, αρχίζετε να παραπονιέστε για το DNA σας και χωρίς διάθεση υποτίμησης του φυσικού κάλλους πολλών celebrities, καλό θα ήταν να δείτε τι μπορεί να κάνει ο σύγχρονος σύμμαχος της ομορφιάς σας: το Photoshop. Δείτε πώς με λίγα κλικ μπορείτε και εσείς να βγάλετε φωτογραφίες που δεν θα φανταζόσασταν ποτέ ότι θα είχατε τέτοια δυνατότητα.

Όπως για παράδειγμα, η Penny Smith. Αν κοιτάξετε τη δεξιά φωτογραφία,  είναι δύσκολο να πιστέψετε πως το 2010 ψηφίστηκε ως η 92η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη. Μια ματιά όμως στην αριστερή και τότε ίσως η 92η θέση να φαίνεται και άδικη.

Η Kim Kardashian έγινε διάσημη ως παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, χάρη στο άψογο πρόσωπό της και στην ιδιαίτερη αρμένικη ομορφιά της. Μια ματιά στη δεξιά φωτογραφία όμως, σας κάνει να αμφιβάλλετε για την αρμένικη ομορφιά.

Η Hilary Duff, από την άλλη, αν δεν εμπιστευόταν τη γοητεία της στο Photoshop, τότε ίσως θα ήταν ακόμη μια άσημη τραγουδίστρια και όχι η πρωταγωνίστρια του Gossip girl.

Όσο για τη Jeniffer Garner, με δύο μικρά παιδιά και με σύζυγο τον Ben Afflek, τότε καλά θα κάνει να μην ξανακυκλοφορήσει ποτέ με το look της δεξιάς φωτογραφίας.

Η μακιγιέζ της Claudia Winkelman, μιας από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες του CBS , μάλλον θα ζητήσει αύξηση, όταν δει πώς τα καταφέρνει χωρίς τη βοήθειά της η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής.

Τέλος,  η Amanda Seyfried. Η δημοσιοποίηση και άλλων φωτογραφιών σαν και αυτή μάλλον θα δώσει άδοξο τέλος στην καριέρα της ως μοντέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...