Ο καλός Σαμαρείτης ονόματι David Beckham

Σε καινούργια θέση «έπαιξε» την Τετάρτη το απόγευμα ο άσος του ποδοσφαίρου David Beckham, σε αυτή του καλού Σαμαρείτη, μια και βοήθησε έναν κύριο που μένει κοντά στην οικία του στο Λονδίνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών εφημερίδων, ο Beckham έσπευσε να βοηθήσει τον Paul Long να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του.
 

Ο Long δήλωσε στο BBC ότι το αμάξι του είχε μείνει στη μέση του δρόμου και κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησαν να το βοηθήσουν να το βάλει στην άκρη. Φοβήθηκε, μάλιστα, πως κάποιος θα τον τρακάρει και αγχώθηκε για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών του που επέβαιναν στο όχημα. Κάποια στιγμή, όπως ο ίδιος είπε, ο David σταμάτησε δίπλα του και τον βοήθησε να σπρώξει το αμάξι στην άκρη του δρόμου.
«Άνοιξα το παράθυρο και φώναξα “Είσαι ο David Beckham;”. Τα παιδιά μου ενθουσιάστηκαν». Ο οδηγός τόνισε πως ο David έφυγε, μόλις βεβαιώθηκε ότι η οικογένεια είναι ασφαλής.

Διαβάστε επίσης: Είναι το κινητό της Victoria
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...