Μ. Χατζηγιάννης: Όλα τα φώτα στραμμένα επάνω του

Δεν προλαβαίνει να δίνει συνεντεύξεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Αυτήν τη φορά σειρά είχε το ραδιόφωνο του Sfera 102,2 , όπου ο Κύπριος τραγουδιστής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Σχετικά με τον έρωτα και την περίοδο που μπήκε στη ζωή του η Ζέτα Μακρυπούλια:


«Δεν είναι κάτι που το σχεδιάζει κανείς και το οποίο μπορείς να προεξοφλήσεις. Είναι κάτι που έρχεται ανέλπιστα, ξαφνικά. Και για αυτό είναι και τόσο ωραίο. (…) Δεν είμαι άνθρωπος που έμπαινε σε τέτοιες σκέψεις. Δεν με ενδιέφερε. Είχα μάθει να ζω διαφορετικά, με μια ζωή πολύ αφιερωμένη στη δουλειά και στον επαγγελματικό τομέα. Όλα τα υπόλοιπα ήταν πάντα σε δεύτερη μοίρα. Και ξαφνικά κάτι γίνεται και αλλάζουν τα δεδομένα. Ούτε το περίμενα ούτε μου έλειπε».

Σχετικά με τα σχόλια που έχουν ακουστεί εναντίον της τον τελευταίο καιρό με αφορμή την άκομψη δήλωση του Χρήστου Λούλη:

«Τα θεωρώ αντιδεοντολογικά. Η τέχνη θέλει μια τιμιότητα, μια μετριοφροσύνη και ένα ήθος που δεν μαθαίνονται στις σχολές και στα πανεπιστήμια. Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και όταν κάποιος ξεχωρίζει, ειδικά σε αυτούς τους χώρους, οι πρώτοι που του επιτίθενται είναι κάποιοι συνάδελφοί του που δεν μπορούν να το αντέξουν. Είναι κάτι που ζούμε σε επανάληψη στη δουλειά αυτή, οπότε βρίσκω και μια λογική σε όλο αυτό - χωρίς να το κατανοώ και χωρίς να το αποδέχομαι σε καμία περίπτωση».

Πώς, ενώ τόσο καιρό εκείνος και η Ζέτα έκρυβαν τη σχέση τους από τα media, αποφάσισαν να μιλήσουν ξαφνικά για αυτή;

«Σε αυτή την περίπτωση πάντα ισορροπείς μεταξύ δύο πραγμάτων: Από τη μία να μην παρεξηγηθείς ότι κρύβεσαι χωρίς λόγο και παίζεις κυνηγητό, και από την άλλη να μην υπερεκτεθείς και κατηγορηθείς ότι προβάλλεις τη ζωή σου, για να υποστηρίξεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο στη ζωή μου και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. (…) Εδώ υπάρχει κάτι αγνό, κάτι ουσιαστικό και πολύ όμορφο και θέλουμε να το διαφυλάξουμε, να το προστατεύσουμε, και στην προσπάθεια αυτή δεν ξέρω αν έχουμε κάνει κάποια λάθη, αλλά όλα έγιναν με πολύ αγνές προθέσεις, γιατί υπάρχει μία πραγματικά ωραία κατάσταση».
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011, 11:27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...