Τ.Μπαλατσινού: Όσα αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο

Πρώτη καλεσμένη στο χθεσινό «Βράδυ» ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε για τον γάμο της, τις διαφωνίες στο «Next Top Model», τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη αλλά και την κρίση που περνάνε όλοι στην ηλικία των 40. Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε την είσοδό της στο πλατό κρατώντας μια σκούπα και ως νοικοκυρά καθάρισε το στούντιο ενώ εξήγησε ότι «μου την έδωσε η παραγωγή γιατί ξέρουν ότι κάνω καλή δουλειά». Ένα χειροφίλημα από τον Πέτρο Κωστόπουλο σήμανε την έναρξη της απολαυστικής συνέντευξης που ακολούθησε.
Για τη Σιντορέλα: «Το ήθελα πάρα πολύ. Είχαμε διαφωνίες. Ο τελικός δεν ήταν εύκολος, τσακωθήκαμε αρκετά μεταξύ μας. Τσακωνόμασταν και στο meeting πριν το γύρισμα και μετά, ήμασταν 2-2. Ο Ιταλός ήταν γλυκούλης αλλά πέρασε λίγο άβολα».

Για το «Next Top Model» και τα νούμερα τηλεθέασης: «Είχαμε απέναντι ένα δυνατό σήριαλ το Νησί, ίσως να μην ενδιέφερε τόσο τον κόσμο γιατί η ψυχολογία είναι διαφορετική. Ίσως να μην ήθελε τόσο να βλέπει 15 κορίτσια να χτυπιούνται για το ποια θα πάρει το μπλουζάκι πρώτη. Υπήρχαν φορές που διαφωνούσα και εγώ. Αν γίνει του χρόνου, όχι δεν θα το ξανακάνω, τελείωσε, αρκετά. Μου έκανε καλό δύο χρόνια, δούλεψα με καλή παραγωγή, πέρασα ωραία με τον Χριστόφορο, γέλασα κάποιες φορές με τον Χάρη. Αν το ξανάκανα ούτε καλό θα έκανε στο πρόγραμμα, είναι βαρετό, πρέπει να αλλάζουν οι άνθρωποι, να αλλάζουν όλα».

Πώς έπεισε τον Πέτρο Κωστόπουλο να την παντρευτεί ενώ μέχρι τότε εκείνος δήλωνε αμετανόητος εργένης; «Τον κορόιδεψα. Έκανα τη γλυκούλα την καλή την ήρεμη την υπάκουη. Δεν ξέρω αν αυτό ήθελε αλλά τα κατάφερα».
Για το γάμο: «Είναι δύσκολο πράγμα. Και βέβαια έχω βαρεθεί και αυτός έχει βαρεθεί. Έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές να χωρίσουμε. Εγώ το σκεφτόμουν απ’ το δεύτερο χρόνο και μετά. Από τότε και μετά το σκέφτομαι κανα 2 φορές το χρόνο. Μπορεί και 3. Του το λέω αλλά πάντα μου λέει τα ίδια πάλι λες».
Πώς αποφάσισε να παντρευτεί σε τόσο μικρή ηλικία; «Ίσως να ήμουν μικρή, άλλες εποχές τότε. Είχα ένα τικ ρε παιδί μου, με όποιον τα έφτιαχνα ήθελα να τον παντρευτώ. Με όποιον τα έφτιαχνα έλεγα αυτός θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου».
Για τη γυναικεία ψυχολογία και την κρίση των 40: «Έχουμε μια ψυχολογική βαβέλ. Τα συναισθήματά μας είναι λίγο περίεργα και τον πανικό της ηλικίας των 40 τον νιώθω ήδη. Και οι άντρες περνάτε κρίση. Αισθάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν τα διαπραγματεύεσαι, είναι δύσκολο. Δεν χαρίζεσαι τόσο πολύ, θες τα όχι σου να ‘ναι πιο έντονα. Τα παιδιά σου μεγαλώνουν και φεύγουν και αισθάνομαι πως θα μείνω χωρίς ρόλο, δεν είναι εύκολο αυτό για μας. Τα σκεφτόμαστε περισσότερο οι γυναίκες αυτά».
Η «παντρεμένη και στην επικαιρότητα λόγω Next Top Model» Τζένη Μπαλατσινού, όπως την προλόγισε ο παρουσιαστής στην αρχή της εκπομπής, επιφύλασσε και μια έκπληξη στον σύζυγό της...
Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό το γνωστό μοντέλο και επιτυχημένη επιχειρηματίας αφιέρωσε έναν υπέροχο χορό στον σύζυγό της και με ένα φιλί στο στόμα έκλεισε τη συνέντευξή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...