Η Ελεονώρα Μελέτη...χώρισε


Αν και η Ελεονώρα Μελέτη μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει άμεσα κάθετι σχεδόν που αφορά τη ζωή της κυρίως μέσω της εκπομπής της ή στο διαδίκτυο, αυτή τη φορά τα νέα ήρθαν με καθυστέρηση μηνών!

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Γιάννης Ολζιέρσκυ δεν είναι πλέον μαζί.
Σε κείμενο της αναφέρθηκε στα στάδια που περναέι κάποιος μετά από έναν χωρισμό. Σύμφωνα πάντως με την ίδια μπορεί να μην χρειαστεί καν να μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία.
Η Ελεονώρα έγραψε χαρακτηριστικά:
"Αν σας φαντάζει αδύνατο, πάρτε για παράδειγμα τον Γιάννη και εμένα, που αποφασίσαμε πριν αρκετούς μήνες να χωρίσουμε. Ωστόσο μέχρι και σήμερα, διατηρούμε το ίδιο σπίτι, βλεπόμαστε, μιλάμε και διατηρούμε μια καθημερινή, γλυκιά και ανθρώπινη επαφή, χωρίς εντάσεις και χωρίς καβγάδες, αλλά με ειλικρίνεια για το πώς νιώθουμε".
Μάλιστα, η ίδια με μεγάλη ειλικρίνεια ξεκαθαρίζει ότι δεν ήθελε να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση, να ακούσει και να διαβάσει αναλήθειες: "δεν θέλαμε με τίποτα να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ακούσουμε και να διαβάσουμε αναλήθειες. Και αν υπήρξαν κάποιοι που αναζητούσαν πρόωρα και βεβιασμένα σε μας μια δυσάρεστη είδηση χωρισμού, εμείς δεν την επιβεβαιώσαμε, γιατί απλά δεν νιώθαμε καμία τέτοια υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που μας νοιάζονται μόνο ως "είδηση σόου μπιζ".
"Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, ναι, πέρασαν 3 πολύ δύσκολοι μήνες, αλλά όταν βιώνεις το χωρισμό ως μια κοινή κατάσταση που ισχύει και για τους δυο, ξέρεις ότι πλέον έφτασες στο επίπεδο αγάπης εκείνο που είσαι εκεί για τον άλλον και στα καλά και στα κακά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...