Επιστροφή με απουσίες κι ένα απρόοπτο

Το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι παρελθόν -τουλάχιστον- για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι άρχισαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο.
Ο Κέβιν Μιραλάς και ο Ραούλ Μπράβο στη σημερινή προπόνηση αρκέστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα, λόγω χτυπημάτων που είχαν δεχθεί στο παιχνίδι με το «τριφύλλι»

Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν θεραπεία και στη συνέχεια ατομικό με ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί και ανάλογα θα συνεχίσουν με ειδικό πρόγραμμα ή να μπουν σε αυτό της ομάδας.
Από τη σημερινή προπόνηση ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος ο Ντουντού δέχθηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε καθώς δημιουργήθηκε ένα αιμάτωμα.
Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού εξέτασαν τον Βραζιλιάνο μέσο και διαπίστωσαν πως δεν είναι κάτι σοβαρό και αναμένεται να προπονηθεί κανονικά τις επόμενες ημέρες.
Απών από τη σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος είχε πάρει τετραήμερη  άδεια, ενώ στη μέση του προγράμματος έφτασε ο Χολέμπας, του οποίου η πτήση από τη Γερμανία παρουσίασε καθυστέρηση.
Η επόμενη προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 10:30.
Στις 23 Μαρτίου το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα
Για τις 23 Μαρτίου οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του προγραμματισμένου φιλικού του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη.
Έπειτα από συνεννόηση των διοικήσεων των δύο αδελφοποιημένων συλλόγων φιξαρίστηκε η τελική ημερομηνία για το φιλικό, όπου αναμένεται να συρρεύσει πλήθος κόσμου στο φαληρικό στάδιο και να ενισχύσει με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τον Νίκο Καραχάλιο για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...