Η Μενεγάκη επιβεβαιώνει πως δεν μιλιούνται με την Μπαλατσινού!

Αν και την περασμένη Πέμπτη η Ελένη Μενεγάκη δεν έπαιξε κανένα θέμα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον «Καφέ», σήμερα είχε την τιμητική του, με αφορμή τη συνέντευξη της Τζένη Μπαλατσινού. Όσο το πάνελ σχολίαζε, την ίδια στιγμή η Ελένη πέταξε τη «βόμβα», επιβεβαιώνοντας πως δεν μιλάει πλέον με τους κουμπάρους της.
«Ομολογώ ότι αυτά τα χορευτικά της Τζένης δεν τα ήξερα. Μέχρι τότε δεν τα ήξερα. Πρέπει τώρα να ξεκίνησε μαθήματα! Ωραία χόρεψε, πολύ ωραία» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Και ερχόμαστε εμείς και αναρωτιόμαστε από πότε; Προφανώς, θα εννοεί όταν το περιοδικό του Πέτρου Κωστόπουλου δημοσίευσε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες Ελένης - Ματέο σε ουζερί της Νέας Μάκρης.
Πάντως, άφησε ένα «παραθυράκι» να μιλήσει ξανά με τη μέχρι πρότινος φιλενάδα της. Πότε και με ποια αφορμή; Το... οριεντάλ χορευτικό, καθώς δήλωσε πως θέλει να μάθει τον χορό και σε ποια σχολή πάει το Τζενάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...