Ολυμπιακός: Δεν ξαναπαίρνει εισιτήρια στα εκτός έδρας ματς

Την απόφαση να μην πάρει εισιτήρια στα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι τη λήξη της φετινής περιόδου έλαβε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης του προέδρου της εταιρείας, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Παρέστησαν ακόμη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο διευθυντής ασφαλείας, Γιάννης Τσιρώνης, ο διευθυντής του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Γιώργος Χατζημανώλης, ο υπεύθυνος της διαχείρισης εισιτηρίων, Βασίλης Βασιλειάδης, καθώς και εκπρόσωποι της εταιρίας Security του φαληρικού γηπέδου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν να παρθούν κάποια μέτρα έτσι ώστε να αποτραπούν μελλοντικά παρόμοια περιστατικά όπως αυτό της εισόδου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και των όσω ακολούθησαν, ενώ από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, ζήτησε από τους συνδεσμίτες να ηρεμήσουν και να μην απαντήσουν σε καμία πρόκληση.
Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν επίσης και θα υλοποιηθούν άμεσα τα ακόλουθα μέτρα:
1. Δημιουργία περιμετρικής περίφραξης στο στάδιο Καραϊσκάκη, προκειμένου να γίνεται καλύτερος και διπλός έλεγχος στους φιλάθλους και να μηδενιστεί η όποια πιθανότητα εισόδου στο γήπεδο, ατόμων χωρίς εισιτήριο.
2. Να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο πληρέστερος έλεγχος από την εταιρία Security και φυσικά με την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αποτροπή εισόδου στο γήπεδο καπνογόνων και βεγγαλικών, όπως επίσης να υπάρξει με μεθοδικό τρόπο και συνεχή επικοινωνία προς τους φιλάθλους, αλλαγή της νοοτροπίας σχετικά με την χρήση των παραπάνω, τα οποία μόνο πρόβλημα δημιουργούν στην ομάδα και στην έδρα μας.
3. Αύξηση της δύναμης των Security, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη φύλαξη τόσο εκτός, όσο και εντός γηπέδου.
4. Να γίνει επέκταση του προστατευτικού διάφανου πλαστικού (πλέξι γκλάς) και στις θύρες του πετάλου που βρίσκεται προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ.
5. Λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί αποφασίστηκε να μην πάρει η ομάδα μας εισιτήρια σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.
6. Αποφασίστηκε κάθε φίλαθλος να μπορεί να παίρνει μόνο με την δική του ταυτότητα έως δύο εισιτήρια και να μην χρησιμοποιεί την ταυτότητα, οποιουδήποτε τρίτου, προκειμένου να αγοράζει εισιτήρια.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ακόμη, κάλεσε τον επίσημο Παναθηναϊκό να προβεί σε καταδίκη των περιστατικών που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες (επίθεση στο σπίτι του Τοροσίδη, απειλές στον Αντώνη Νικοπολίδη και εκρηκτικοί μηχανισμοί που τοποθετήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας), έτσι ώστε όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που απέστειλε η ΠΑΕ "...να συμβάλλει στην εκτόνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και η οποία δεν βοηθά ούτε το ποδόσφαιρό μας, αλλά ούτε πολύ περισσότερο και την κοινωνία μας. Κλείνοντας, καλούμε και τα Μ.Μ.Ε. να συμβάλλουν και όχι να πυροδοτούν, με δημοσιεύματά τους, το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...