Δεν αλλάζουμε

 Ζητάμε συγγνώμη για τις ελάχιστες αναρτήσεις μας αναμένεται από εμάς ένα σωρό καταγγελίες για παντελώς ανυπόληπτα άτομα που μας κατηγορούν.
Tου Σταύρου Μαρίνη
Σε καθημερινή βάση δεκάδες αναγνώστες μας παραπονιούνται για τις μηδαμινές αναρτήσεις που έχουμε. Τόσο καιρό οι "ευκαιριακοί" αυτοί αναγνώστες μας διάβαζαν tro-ma-ktik ...es ειδήσεις και έμπαιναν για να ρίξουν μια ματιά στο blog που δεν φοβήθηκε να τα βάλει με ΟΛΟΥΣ , ακόμα και με τους ξενέρωτους αναγνώστες του διαδικτύου. Η Ελληνική Βλαχιά χρεωκόπησε την χώρα μας και όμως οι κάτοικοι αυτής της ευλογημένης γης επιμένουν σε συνήθειες και τρόπο ζωής ανατολίτικου κράτους που καμιά σχέση δεν έχει με Ελλάδα. Δυστυχώς για εσάς εμείς δεν αλλάζουμε και ευτυχώς για ΕΜΑΣ απαλλαγήκαμε εν μια νυχτί από αναγνώστες που δεν ομιλούν καν την Ελληνική Γλώσσα!!! Για τους φανατικούς αναγνώστες μας τα νέα είναι ευχάριστα για όλους τους άλλους εμείς  ετοιμάζουμε μόνο δυσάρεστες εκπλήξεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...