ΟΙ WEB ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΟΚΟΡΑΚΗ

Στην αρχή τα νυχτοπερπατήματα του και η δικαολογία στην σύντροφο του ότι το πρόγραμμα στα μαγαζιά που εμφανίζεται είχε διάρκεια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες . Στην συνέχεια τα ερωτικά παιχνιδάκια στο καμαρίνι του με νεαρές θαυμάστριες με άλλοθι το αυτόγραφο .Βλέπεται είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής απο την εποχή της συμμετοχής του σε  talent show.Εκεί κι αν έγινε το έλα να δείς,με άλλη περνούσε τις καυτές νύχτες όταν δεν έγραφαν οι κάμερες μέσα στο παιχνίδι, άλλη τον περίμενε έξω σαν πιστή Πηνελόπη, μόνο στον αργαλιό δεν ύφαινε. Τα δράματα ήρθαν μετά ,όταν  η μία έμαθε ότι ο άτακτος τραγουδιστής μόλις τελείωσει το παιχνίδι ,θα επισημοποιούσε την σχέση του με την άλλη.

Να τα κλάματα, να τα χάπια και κάτω στα πατώματα. Αυτά πέρασαν εκείνος όμως δεν έλεγε να βάλει φρένο στο αχαλίνωτο πάθος του και πέρασε ακόμη σε πιο extreme καταστάσεις.Καλοκαίρι του 2006  ο αοιοδός με το αθλητικό στύλ εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζι της παραλιακής μεγάλη επιτυχία τότε, ακόμη και στις γυναίκες. Νύχτες πάθους όχι μόνο στο καμαρίνι του αλλά και στο αυτοκίνητο του. Μία από τις ερωμένες του γνωστή transexual, η αστυνομία γίνεται μάρτυρας απίστευτων σκηνών, ακολουθεί η σύλληψη τους . Ο αχόρταγος τραγουδιστής καταφέρνει να ξεγλυστρίσει ,με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που τους δίνει μπλοκάρει τη δημοσιοποίηση του ρόζ σκανδάλου.

Tα ερωτικά του ατωπύματα σύνεχίζονται, πάντα βρίσκει τρόπους διαφορετικούς κάθε φορά για να παγιδέυει στα δίχτυα του τα υποψήφια θύματα του και μετά να εξαφανίζει τα ίχνη του. Η προσωπική του ιστιοσελίδα  στο διαδίκτυο είναι το δόλωμα,εκεί καθημερινά δέχεται εκατοντάδες μηνύματα,
διαλέγει όμως να απαντά στις πιό εντυπωσικές και πληθωρικές παρουσίες, ξανθιές κατά προτίμηση με εκρηκτικό μπούστο.Όταν της περάσει απο το γνώστό τεστ εξάλλου το κάνει συχνά, για να βεβαιωθεί ότι το θύραμα του έχει αληθινό προφίλ και φωτογραφίες της περνά στην επόμενη φάση.
Ποιά είναι αυτή; το live messenger και το skype ζητώντας όμως να τις δεί σε web camera.Κι' εκεί αρχίζει το παιχνίδι στον κόσμο των αισθήσεων,ο τραγουδιστής παρότρύνει το αντικείμενο του πόθου του να τον ακολούθήσει σε ένα μοναδικό streap-show. Η συνέχεια είναι ακόμη πιο τολμηρή, ο επιδειξίας τραγούδιστής ολόγυμνος αρχίζει τις ανήθικες προτάσεις του με αποκορύφωμα το ραντεβού στην γκαρσόνιέρα των οργίων που έχει νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας. Όλα αυτά εν' αγνοία της γυναίκας του που ακόμη πιστέυει και δηλώνει ότι έχει δίπλα της ένα πρώτυπο συντρόφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...