ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖOUGLA.GR

Η είδηση για τον Κομιστή και την 19μηνη ποινή του δεν υπάρχει στην zougla.gr. O λόγος ότι  ενώ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε διαφωνήσει με την δημοσίευση των εικόνων του ροζ dvd το Εφετείο που έκανε αρνητική εισήγηση για την αναστολή της ποινής έκρινε ότι και τα 7 μέλη της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας θα έπρεπε να έχουν την τύχη του Θέμου.
Τις αποφάσεις στην εφημερίδα τις έπαιρναν οι Θέμος-Καραμήτσος και ο Μάκης τα μάθαινε όλα δεύτερος ή και τελευταίος όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον ο ίδιος ακόμα και μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές. Η μη δημοσιοποίηση της είδησης στο zougla.gr  δείχνει αλλαγή στρατηγικής από την πλευρά του Μάκη. Θεωρούμε ατόπημα από την πλευρά του αυτή την συμπεριφορά και θα σας τα κάνουμε λιανά σε λίγες μέρες. Οι συμμαχίες των νέων εκδοτών έναντι των παλιών είναι σε εξέλιξη και οι νέοι προσπαθούν να πείσουν για τις αγαθές τους προθέσεις. Όμως το αναγνωστικό κοινό έχει ήδη κρίνει την πορεία όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...