«Πρωινό mou»: Η πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε σήμερα του πρωινό του MEGA, με παρουσιαστές τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Την πρώτη «καλημέρα» είπε τελικά η Φαίη Σκορδά, η οποία βγήκε και πρώτη στο πλατό με ένα κόκκινο στράπλες sexy φόρεμα. Ο Γιώργος Λιάγκας περισσότερο διστακτικός εμφανίστηκε στο πλατό έπειτα από παρότρυνση της Φαίης.

«Πολύ πολύ καλημέρα σας» είπε η Φαίη και ο Γιώργος αστειευόμενος συμπλήρωσε: «Το είπες εσύ τελικά» και πρόσθεσε: «Πάντα οι γυναίκες στην εκπομπή μας και στην καρδιά μας προηγούνται. Έχω τρομακτικό άγχος και θέλω να με συγχωρέσετε για ό,τι γίνει σήμερα. Είμαστε εδώ για να περάσουμε όμορφα πρωινά…».

«Αρχικά είχαμε πει όχι για την παρουσίαση του πρωινού, όμως τελικά δεχθήκαμε». Η Φαίη περισσότερο ενθουσιασμένη και χαμογελαστή δήλωσε: «Έχουμε ενθουσιασμό και αγωνία. Θέλουμε τη βοήθειά σας και τη στήριξή σας».


Αφού χαλάρωσε και ο Γιώργος Λιάγκας λιγάκι, είπε χαμογελώντας: «Υποσχεθήκαμε με τη Φαίη να μην πουλήσουμε την προσωπική μας ζωή στην εκπομπή. Την κορόιδεψα όμως λίγο, γιατί κρατάω στα χέρια μου ένα άλμπουμ με τις καλοκαιρινές μας φωτογραφίες και θα σας τις δείξω μετά τις διαφημίσεις» και η Φαίη, όπως ήταν φυσικό, τον κοίταξε περίεργα.
Όπως καταλάβατε, επρόκειτο για διαφημιστικό τρικ, καθώς μετά τις διαφημίσεις στο πλατό εμφανίστηκαν οι συνεργάτες της εκπομπής, η Φαίη βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε το άλμπουμ. Δεν θα μπορούσε βεβαίως να μην το σχολιάσει ο σύζυγός της, ο οποίος είπε: «Α, να μην το δείξουμε τώρα. Να το κρατήσουμε για μετά, για να μείνει το κοινό;».

Παρακολουθήστε την έναρξη της εκπομπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...