H zougla.gr γίνεται interactive

H zougla.gr, απαντώντας σε μία διαπιστωμένη ανάγκη συνεχούς διαδικτυακής ανανέωσης, προχωρεί στη φάση της interactive επικοινωνίας με τους χρήστες του διαδικτύου με δύο νέες εφαρμογές. Η πρώτη, που θα εφαρμοστεί από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, θα είναι η παρουσίαση των ειδήσεων σε εναλλακτική μορφή Blog. Οι αναρτήσεις, δηλαδή, θα ακολουθούν τη χρονική σειρά ανάρτησης, ανεξαρτήτως θεματολογίας. Φυσικά, ο χρήστης – αναγνώστης της ηλεκτρονικής εφημερίδας θα εισέρχεται στη σημερινή, γνωστή φόρμα του πρωτοσέλιδου, αλλά αμέσως θα έχει τη δυνατότητα επιλογής και της εναλλακτικής μορφής ανάγνωσης των ειδήσεων. Η εφαρμογή αυτή προσφέρει ταχύτητα και ακόμη αμεσότερη ενημέρωση.


Η δεύτερη εφαρμογή, που εφαρμόζεται εντός των επομένων εικοσιτετραώρων, αφορά τη δημιουργία του δικού σας Blog εντός της zougla.gr. Ενός blog στο οποίο εσείς, οι αναγνώστες – χρήστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας, θα μπορείτε να αναρτήσετε τις δικές σας ειδήσεις, τα σχόλιά σας, τις ιστορίες που επιθυμείτε να διηγηθείτε, τις καταγγελίες σας. Είστε εσείς οι οποίοι εξ αρχής επιλέξατε τη zougla.gr και την καταστήσατε πρώτη στο χώρο της ενημέρωσης μέσω διαδικτύου. Έφθασε, λοιπόν, η ώρα να φιλοξενηθείτε εσείς οι ίδιοι στη zougla.gr ελεύθερα, χωρίς λογοκρισία, χωρίς ελέγχους. Αυτό το Blog θα είναι ελεύθερο.

Πρόκειται για μία ανατροπή. Οι αναγνώστες – πολίτες θα βρίσκονται σε μία διαρκή, διαδραστική σχέση με την ηλεκτρονική εφημερίδα. Ενημερώνονται, αλλά και ενημερώνουν. Λαμβάνουν πληροφορίες, αλλά και προσφέρουν πληροφόρηση. Σχολιάζουν, μεταδίδουν προβληματισμούς, εξηγούν ή απαιτούν εξηγήσεις. Ασκούν κριτική στις εξουσίες, όλες τις εξουσίες, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.

Θα έχετε τη δυνατότητα να αναρτήσετε κείμενα, τις φωτογραφίες σας, αλλά και τα video σας. Θα μπορείτε να διαχειριστείτε εσείς τις ειδήσεις και τις αποκαλύψεις, που επιθυμείτε να αναρτήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...