Τα γενέθλια του Γιώργου Τσαλίκη στην πίστα του Caramela.

Τα γενέθλια του γιόρτασε, ο Γιώργος Τσαλίκης στην πίστα του Caramela μαζί με πολλούς καλούς φίλους.
 Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον άνδρα της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη ήταν στο πρώτο τραπέζι μαζί με τους Χρ. Δεληλάμπρου , Γιαν. Στασινόπουλο, Κάτια Δέδε συνοδευόμενη από τον Τίτο Αντύπα. Ακριβός στο δίπλα τραπέζι βρέθηκε ο παλιός  του συνεργάτης Νίκος Γιουγουτράκης και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος. Λίγο πιο δίπλα ο Χάρης Σιανίδης με τον Μιχάλη Μανιάτη και ακριβός δίπλα τους ο Χρήστος Μενιδιάτης με τον Στέλιο Διονυσίου. Στο μαγαζί βρέθηκαν και μερικοί παίχτες της ΑΕΚ που γιόρτασαν την νίκη τους και δεν παρέλειψαν φυσικά να πουν τα χρόνια τους πολλά στον εορτάζων οικοδεσπότη.
 Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο πρόγραμμα του Γιώργου Τσαλίκη, όλοι μαζί οι συνάδελφοι του, έβγαλαν στην πίστα ένα τραπέζι με 2 τούρτες, του τραγούδησαν τα χρόνια πολλά και του ευχήθηκαν ένας, ένας.

 Ο επικοινωνιακός όμως ο Γιώργος θέλησε να έρθει ακόμα και σε αυτή την στιγμή, πιο κοντά στον κόσμο και μαζί με τον Σάκη Αρσενίου κατέβασαν τις τούρτες μέσα στον κόσμο και με κουταλάκια άρχισαν να την μοιράζουν στους τυχερούς παρευρισκόμενους.
 Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να αποχωρίσει κανένας τους μέχρι που ξημέρωσε.
http://nyxtobaths.blogspot.com/2010/10/caramela_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...