Στην εθνική Ανδρών ο Φετφατζίδης

Στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας των ανδρών για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2012 με τη Λετονία και το Ισραήλ (8 και 12 Οκτωβρίου) κλήθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης.


Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, είχε κληθεί με την εθνική Ελπίδων.

Εντούτοις, μετά τον τραυματισμό του Γιώργου Σαμαρά, ο Φερνάντο Σάντος τον συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του για τα δύο συγκεκριμένα ματς.

Ο Φετφατζίδης, μιλώντας στο epo.gr για την κλήση του στους άνδρες, τόνισε: «Η συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών είναι ό,τι πιο σημαντικό στην καριέρα ενός παίκτη.

Η δική μου πρόσκληση πιστεύω ότι ήρθε λόγω της σκληρής δουλειάς των τελευταίων χρόνων. Θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και στις δυνατότητές μου. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς εντός έδρας αγώνες και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...