Ξυλοδαρμός επιχειρηματία από μπράβους

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας έμπορος αυτοκινήτων, μετά την άρνησή του να δώσει το ποσό των 20.000 ευρώ… ως «προστασία», σε μπράβους.

Δείτε το video-ντοκουμέντο που προβλήθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=179896&cid=4



Σε παλαιότερο τετ-α-τετ των «φουσκωτών» με τον 52χρονο καταγγέλλοντα, είχαν ζητήσει το ποσό των 20.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας όμως αρνήθηκε. Οι μπράβοι του είπαν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τον επισκέπτονταν ξανά.

Τελικά, δεν αθέτησαν την υπόσχεσή τους. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτήν τη φορά επέστρεψαν «πάνοπλοι». Οι δράστες τον ξυλοκόπησαν μέσα στο κατάστημά του και μάλιστα μπροστά στα έντρομα μάτια της γυναίκας και της ανήλικης κόρης του, οι οποίες υπέστησαν σοκ.


(Ρεπορτάζ: Βασίλης Ευθυμίου-Παναγιώτης Καρλιώτης)


Όπως εξήγησε ο καταγγέλλων στην εκπομπή «Ζούγκλα», όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που συνεργάστηκε με έναν πρώην έμπορο αυτοκινήτων. Εκείνη την περίοδο, δηλαδή -σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- άρχισε το «αλισβερίσι» με τις… «περίεργες» παρέες.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι

Μετά το αιματηρό περιστατικό, οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Το παράδοξο, βέβαια, της υπόθεσης είναι ότι ο παθών δεν κατέθεσε αμέσως μήνυση, η αστυνομία, προφανώς, δεν έλαβε υπ’ όψιν της το υλικό που κατάγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος, με αποτέλεσμα οι δράστες να διαφεύγουν, μέχρι σήμερα, της σύλληψης.

Όμως, ακόμη δύο ερωτήματα εγείρονται. Γιατί οι εκβιαστές παρέμειναν μετά τον ξυλοδαρμό και οδηγήθηκαν στο τμήμα; Χρωστούσε χρήματα σε κάποια άτομα ο 52χρονος επιχειρηματίας, ή όχι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος;

Δείτε τι δήλωσε ο 52χρονος επιχειρηματίας στην εκπομπή «Ζούγκλα»



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=179896&cid=4



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...