Χριστίνα Πολίτη: Όσα είπε για Ελένη - Ματέο

Η Χριστίνα Πολίτη, η οποία συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη» στον ALPHA, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ALTER «LifeStyle», μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

«Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν ήξερα και μου ζήτησαν να της πάρω συνέντευξη για το “Down Town”, όταν εργαζόμουν εκεί. Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Την ξαναέπαιρνα και δεν απαντούσε. Τελικά, τα καταφέραμε και συναντηθήκαμε στο σπίτι της και κάναμε τη συνέντευξη. Το θέμα βγήκε υπέροχο και με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε με όλη της την καρδιά. Εκεί είδα τον αυθορμητισμό της Ελένης».

Όσον αφορά στον Ματέο, σύντροφο της Ελένης Μενεγάκη, η Χριστίνα αρκέστηκε μόνο να μιλήσει για τη δική της σχέση με τον επιχειρηματία, αποκαλύπτοντας: «Εγώ ξέρω τον Μάκη 25 χρόνια. Αλλά δεν είμαι “η φίλη του Ματέο”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...