ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ " ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΝ...."

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΟΚΟΡΑΚΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Αναμφισβήτητα ήταν η τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς,που το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με λαχτάρα να δει.Μετά από τρία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε ξανά την Κατερίνα Ζαρίφη. Ο πάγος τελικά έλιωσε,ήπιαν καφέ, γέλασαν, είπαν τα δικά τους μπροστά και πίσω απο τις κάμερες. "Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα" λέει γελώντας η Κατερίνα και συνεχίζει " είχαμε πολλα να πούμε".Λίγο πριν μπεί στο στούντιο του "happy" για την ραδιοφωνική της εκπομπή , πίνοντας λίγες γουλιές καφέ και καπνίζοντας βιαστικά ένα τσιγάρο την ανέκρινα είχε τόσα να πει ....

-Λοιπόν πέστα όλα....
" Αυτος ο καφές θα μείνει στην ιστορία, ξέρεισ γιατί΄; είχα μεγάλη λαχτάρα και αγωνία να δω την Ελένη.
Μου είχε λείψει αυτή η καθημερινή συντροφιά..."

-Ωραία,μου λες δηλαδή τώρα ότι αν η Μενεγάκη σου πεί " έλα πίσω" να θυμηθούμε τα παλιά , θα γυρίσεις...

" Ναι... θα πάω αλλά ξέρεις κάτι, όλα  είναι θέμα σωστού προγραμματισμού"



- Αυτό είναι είδηση, η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει στον "Καφέ με την Ελένη"...

" Έχω καλύτερο τίτλο " Η επιστροφή άργησε τρία χρόνια" (γέλια)

-Λοιπόν, όλα καλά με την Ελένη τώρα πια ;

"Ναι, είμαστε μεσ΄ στην καλή χαρά! ήταν όπως λέει και το τραγούδι " Σαν να μην πέρασε μια μέρα"

-Υπήρχε συγκίνηση ,αυτό ήταν το μήνυμα που πήρε ο κόσμος...

" Είμασταν και οι δύο χαρούμενες,δεν συζητήσαμε για το παρέλθον που ήταν λίγο στενάχωρο και για τις δυό μας,αλλά για το τώρα που είμαστε καλά".

- Και στα διαλείμματα φαντάζομαι κάνατε γυναικοκουβέντα...

"Πάντα...είπαμε τα δικά μας, είδα μία Ελένη που δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά αλλά κατάλαβα,ότι είναι πολύ καλά."

- Με τον Ματέο....

"Η Ελένη μιλάει δύσκολα για την προσωπική της ζωή ,είναι μια χαρά. Η συζήτηση μας ήταν στύλ, πίνουμε καφέ και κους-κους κομμωτηρίου"

-Οκ! τα περιοδικά γράφουν, επιστρέφεις του χρόνου στο πλευρό της Ελένης, το θες πραγματικά;

" Έγινε η πρώτη επαφή, σπάσαμε τον πάγο μετά απο τρία χρόνια,ξεκινήσαμε ξανά μια καλή ανθρώπινη επαφή.Εγώ ενα ξέρω, ποτέ μη λές ποτέ.. Αν πρίν από ένα χρόνο έλεγες ότι  η Ζαρίφη θα συναντηθεί με την Μενεγάκη, θα σου έλεγαν όλοι αποκλείεται! Βλέπεις όμως ότι η τηλεόραση είναι ένας μαγικός κόσμος,όλα συμβαίνουν"

-Ήταν εύκολο που πήγες ως καλεσμένη μετά απ' όσα ακούστηκαν για εσάς;

"Δεν το σκέφτηκα καθόλου,γιατί πήγα σε πολύ γνώριμα λιμέρια για μένα.Δέθηκα πολύ περισσότερο με τα παιδιά, τους τεχνικούς και το επιτελείο της εκπομπής."

- Ναι, αλλά για σένα και την Ελένη είχαν γραφτεί τα τέρατα, ότι μολίς έφυγες , εκείνη σε μπλόκαρε για να μην ξαναδουλέψεις...

"Αυτά γράφτηκαν από άλλους ότι η Ελένη με μισεί και δεν μπόρεσα να ξαναδουλέψω. Ουδέποτε δήλωσε η μία για την άλλη, κάτι που να ήταν άσχημο η ακόμη και εχθρικό. Οι εκπομπές και τα δημοσιέυματα έβγαλαν σενάρια που δημιούργησαν ένα κακό κλίμα ανάμεσα μας."

-Τα δημοσιεύματα και τα blogs ,ακόμη και ο κόσμος σε θέλει δίπλα στην Ελένη, θα γυρίσεις;

"Όλα μπορούν να γίνουν κάτω από κατάλληλες προυποθέσεις.Θα δείξει... Για μένα μετράει ότι ο άνθρωπος που μου άνοιξε τις πόρτες για να κάνω καριέρα στην τηλεόραση , είναι ο άνθρωπος που αγαπώ και αυτή είναι η Ελένη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...