Να λιώσει στο Καζάν-ι!


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρούμπιν στο ΟΑΚΑ (21:45, NET) και οι «πράσινοι» θέλουν να τη βράσουν στο δικό τους... καζάνι έχοντας στο πλευρό τους περισσότερους από 50.000 φιλάθλους.
Το «τριφύλλι» τα παίζει όλα για όλα αφού έχει ξεκινήσει με δύο ήττες τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και όπως δήλωσε προ ημερών ο Τζιμπρίλ Σισέ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, η νίκη σημαίνει ζωή και μια πιθανή ήττα αντίο από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν τις πιθανότητες να συνεχίσουν στο Europa League, αφού θα παίξουν για την ιστορία τους, τα χρήματα της ΟΥΕΦΑ αλλά και την ευρωπαϊκή τους υπόληψη.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει από δύσκολες καταστάσεις αφού έχει ξαναβρεθεί όμως σε τέτοια θέση και τα έχει καταφέρει. Ο Νίκος Νιόπλιας έχει αρκετές απουσίες αλλά πίστη για τη νίκη. Ο Κοζανίτης τεχνικός του τριφυλλιού αναμένεται να ξεκινήσει με σύστημα 4-3-3 καθώς αυτό φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να ξεκινήσει με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, αριστερά μπακ θα είναι ο Σπυρόπουλος, και δεξί ο Βύντρα ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαριέγκι με τον Μπουμσόνγκ. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης και ο Σιμάο. Στα δεξιά του κέντρου θα κινείται ο Μαρίνoς και αριστερά ο Λουίς Γκαρσία, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φερνάντες, Πλεσί, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Ιωαννίδης.

Με 3-4-2-1 η Ρούμπιν

Η Ρούμπιν Καζάν θα ξεκινήσει στο ΟΑΚΑ με σύστημα 3-4-2-1 και τους. Ο προπονητής των Ρώσων Κουρμπάν Μπερντιέβ θα ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Ριζίκοφ ενώ οι τρες στόπερ θα είναι οι Σαλουκβάτζε, Νάβας και Μποκέτι. Ως δεξί μπακ θα χρησιμοποιηθεί ο Καλέσιν και αριστερό ο Ανσάλντ. Στο κέντρο της γραμμής θα βρίσκονται ο Νομπόα με τον Μουράφσκι, αριστερά θα κινείται ο Ριαζάντσεφ και δεξιά ο Εντουάρντο. Προωθημένος θα είναι ο Ομπαφέμι Μάρτινς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αρλάουσκις, Μάκμπεθ, Καραντενίζ, Κουζμίν, Μπαλιάικιν, Νάτσο, Ορέχοβ και Μεντβέντεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...