ENAΣ ΧΡΟΝΟΣ STAR.GR


Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε το star.gr και οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, που εργάζονται για αυτό, θεωρούν υποχρέωση τους να ευχαριστήσουν τα εκατομμύρια των χρηστών που το επισκέφθηκαν.

Ένα ειδησεογραφικό portal με όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, που έχει στόχο να δικαιώνει το σλόγκαν του «ό,τι συμβαίνει, ανεβαίνει». Παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις, το πολιτικό παρασκήνιο, την οικονομία, τα αθλητικά και γενικά την επικαιρότητα ώστε ο επισκέπτης να είναι ενημερωμένος. Βασικό πλεονέκτημα της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας το lifestyle και το gossip, ενώ σχεδόν στο σύνολό τους τα θέματα συνοδεύονται από βίντεο, γι’αυτό και είμαστε μέσα στα πρώτα site με ανάρτηση εικόνας.


Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, λαμβάνοντας υπόψιν τις παρατηρήσεις των χρηστών, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Έτσι αναβαθμίζουμε το star.gr με καινούργια σχεδίαση, το κάνουμε περισσότερο ευέλικτο για τους χρήστες, καλύτερο αισθητικά και το σημαντικότερο με στοιχεία αμφίδρομης επικοινωνίας με τους επισκέπτες.


Όσοι κάνουν κλικ στη σελίδα μας θα μπορούν να σχολιάζουν τα θέματα που διαβάζουν ενώ από φέτος μια καινούργια στήλη , «e-γνώμη» θα μοιράζεται μαζί τους τις απόψεις γνωστών δημοσιογράφων. Τα εργαλεία των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, myspace) κάνουν ακόμη ευκολότερο τον τρόπο με τον οποίο θα μοιράζονται με τους φίλους τους τα θέματα που τους αρέσουν. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να ανεβάζουν την ιστοσελίδα μας στο κινητό τους τηλέφωνο έχοντας έτσι πάντα μαζί τους το αγαπημένο τους www.star.gr


Το ανανεωμένο www.star.gr εγκαινιάζεται από το Σάββατο 18/9.




Οι άνθρωποι του www.star.gr


Περισσότεροι από 10 ηλεκτρονικοί και 15 δημοσιογράφοι, με μεγάλη εμπειρία και πορεία σε τηλεόραση και εφημερίδες, εργάζονται αποκλειστικά για το star.gr. Ο καθένας με την εξειδίκευσή του στην πολιτική, το ελεύθερο ρεπορτάζ, το lifestyle και τα αθλητικά ανεβάζουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εγκυρότητα και την ταχύτητα των αναρτήσεων.


Το star.gr είναι από τα ελάχιστα ειδησεογραφικά portal τα οποία έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίζονται με υλικό και ρεπορτάζ από την τηλεόραση, το δελτίο ειδήσεων και τις εκπομπές του Star, δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο δημοσιογραφικό μηχανισμό.

Αρχισυντάκτης του portal είναι ο Γιώργος Κολοβάτσιος και διευθύντρια η Μάρα Ζαχαρέα.


Οι αριθμοί μας δικαιώνουν


Μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας με πολλή δουλειά και βέβαια με την προτίμηση των επισκεπτών, που διαβάζουν την ηλεκτρονική εφημερίδα μας, θεωρούμε ότι κάναμε μια επιτυχημένη πορεία. Και αυτό επιβεβαιώνεται από τους αδιάψευστους μάρτυρες, τις μετρήσεις και τους αριθμούς.

Συγκεκριμένα από 01/09/2009 έως 01/09/2010 και σύμφωνα με την google analytics έχουμε: 9.166.335 επισκέψεις και 51.106.507 προβολές σελίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...