Κάτοικος Μπουρναζίου η Πατλάκη


Η Άννα Λιβαθυνού άρπαξε μέσα από τα χέρια της Χριστίνας Λαμπίρη την Κλεοπάτρα Πατλάκη. Η αποχωρήσασα από το «Κους Κους» δημοσιογράφος αν και διαπραγματευόταν με το Star για μια θέση στο πάνελ του «Super Star» αποφάσισε τελικά να στελεχώσει το «TV Weekend» καθώς η πρόταση που δέχτηκε από το Alter πέρα από συμφέρουσα, την έβγαλε κι από ένα ηθικό δίλλημα.

Η Κλεοπάτρα δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να βρεθεί απέναντι από την εκπομπή που την ανέδειξε αλλά και από τη φίλη της Κατερίνα Καραβάτου.

Επιλέγοντας να μετακομίσει στη Νέα Κηφισιά ωστόσο, θα αναγκαζόταν να ανταγωνιστεί την πρώην τηλεοπτική της οικογένεια, γι’ αυτό με το που την κάλεσαν να συμμετάσχει στην εκπομπή του σαββατοκύριακου, χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το δρόμο για το Μπουρνάζι.

Γεγονός είναι πάντως πως η συγκεκριμένη επιλογή την καλύπτει απόλυτα, αφού τα χρήματα την ικανοποιούν, οι μέρες την εξυπηρετούν και… ηθικά και πρακτικά, αφήνοντας της χρόνο και για την προσωπική της ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...