ΚΑΡΑΜΗΤΣΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ;

Όταν κάτι τελειώνει χωρίς καν να γνωρίσεις τον άλλο είναι πολύ τραυματικό αλλά σαφέστατα καλύτερο. Για φαντάσου δηλαδή να τον γνώριζες και να τον σιχαινόσουν!!! Έτσι είναι και σε κοινά όνειρα και επιδιώξεις. Ξεκινάς γιατί νομίζεις ότι είναι διαφορετικά και συναντάς την ίδια νοοτροπία. Ξεκινάς γιατί θέλεις να βοηθήσεις και βλέπεις ότι μόνο "ζημιά" προκαλείς. Για φαντάσου  να υποκρίνεσαι ότι σου αρέσει αυτό που πολεμάς 15 και πλέον χρόνια. Για φαντάσου να ξεχάσεις τι έμαθες , πόσους κατήγγειλες , τις αγωγές που έχεις φάει. Για φαντάσου να χρειαστεί να υποκρίνεσαι ότι οι κομιστές άλλαξαν και ότι οι εξουσιαστές είναι αλάνθαστοι. Για φαντάσου το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ να διαφημίζει μια μέρα το πόσο καλός είναι στα οικονομικά ο Τάσος Καραμήτσος. Όχι μην το φαντάζεσαι καν γιατί απλά δεν θα γίνει.
Ότι δεν λύνεται κόβεται έλεγε ο μέγιστος των Ελλήνων αλλά με το "κόψιμο" στεναχωρείς και στεναχωριέσαι. Στεναχωρείς όσους σε βοήθησαν και στεναχωριέσαι γιατί δεν καταλαβαίνουν την διαφορετικότητά σου. Ίσως έχουν δίκιο αλλά , το "δίκιο" τους εμποδίζει την δική μας εξέλιξη σε μια εργασία που είναι λειτούργημα. Ευτυχώς ακόμα αποφασίζει ο κόσμος και όχι οι ειδικοί. Αυτοί οι τελευταίοι προσπαθούν να διαπαιδαγωγήσουν τον άμυαλο κόσμο αλλά ελάχιστα τα καταφέρνουν. Συνένοχοι στο έγκλημα είσαστε και εσείς εκεί έξω που μάθατε να αρέσκεστε στο φθηνό και στο χυδαίο. Όμως τελικά είσαστε και εσείς που γκρεμίσατε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ από την πρώτη θέση, που στείλατε σπίτι τους τόσους τηλεστάρ και που αμφισβητείται την εντιμότητα όλων μας. Μάλιστα είσαστε και εσείς που αύριο μεθαύριο θα γκρεμίσετε όσους είχαν την τρομακτική Ιδέα να βγάλουν χρήματα πάνω σε ένα πτώμα. Δεν είναι οι πρώτοι βέβαια ούτε οι τελευταίοι. Εσείς όμως είσαστε στα τελευταία σας απλώς τα ΜΜΕ ξέχασαν να σας ενημερώσουν!!!!
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...