Υπέγραψε ο Λεοντίου στην Ηλιούπολη!



Παίκτης της Ηλιούπολης και με τη βούλα είναι από το μεσημέρι της Τρίτης ο Σωτήρης Λεοντίου. Αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια, ο 26χρονος αμυντικός μέσος, που ανήκει στον Παναθηναϊκό, βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα τον κάνει πλέον κάτοικο Ηλιούπολης, με τη μορφή δανεικού από τους "πράσινους". Η έντονη επιθυμία του Γιώργου Βαζάκα να τον προσθέσει στο δυναμικό της αθηναϊκής ομάδας, έκαμψε τις αντιστάσεις του παίκτη και του μάνατζέρ του (ο Παναθηναϊκός ήταν θετικός από την αρχή στην παραχώρησή του) κι έτσι ο Λεοντίου θα φορά πλέον τα "κυανέρυθρα". Ήταν ακόμη ένα "δώρο" του Προέδρου της ομάδας στους φιλάθλους της που την ακολουθούν παντού.
Φιλική ήττα από τον Πανιώνιο


Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Ηλιούπολη από τον Πανιώνιο σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Κορωπί. Κακή η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα στο α' μέρος, βρέθηκε πίσω με 3-0 και υποχρέωσε τον έμπειρο προπονητή να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να διαφοροποιήσει την εικόνα της ομάδας στην επανάληψη. Η είσοδος του Λεοντίου εδωσε ώθηση στην Ηλιούπολη, που κατάφερε να μειώσει σε 3-2 χάρη σε τέρματα των Στεφανίδη και Κάμπα, ενώ έχασε ευκαιρίες και γι' άλλα τέρματα.
Δεν αγωνίστηκαν οι Μπεϊ και Γκροντίν, που θα υπογράψουν τις επόμενες μέρες τα συμβόλαιά του με την ΠΑΕ Ηλιούπολη.
http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=1647

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...