Η δολοφονία εξιχνιάστηκε 10 χρόνια μετά


Τον Μάιο του 2000 είχε εξαφανιστεί ο 41χρονος, η δολοφονία του οποίου εξιχνιάστηκε μόλις σήμερα.

Ως δράστης της δολοφονίας συνελήφθη ένας 50χρονος, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και εις βάρος άλλων δύο ατόμων για υπόθαλψη εγκληματία.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο 50χρονος, ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, τον έβαλε στο αυτοκίνητό του εκμεταλλευόμενος τη μακρόχρονη φιλία τους, και τον οδήγησε στην επαρχιακή οδό Πανοράματος – Χορτιάτη.

Εκεί τον πυροβόλησε με πιστόλι που είχε κρύψει στο αυτοκίνητό του.

Εν συνεχεία, ο δράστης μετέφερε το πτώμα σε αγρόκτημα 46χρονου φίλου του και το εγκατέλειψε σε απόκρημνη πλαγιά. Έπειτα εκμυστηρεύτηκε την πράξη του στη σύζυγό του, στον 46χρονο ιδιοκτήτη της αγροτικής έκτασης και σε άλλον έναν 56χρονο φίλο του.

Μια ημέρα μετά επέστρεψε στο σημείο όπου είχε ρίξει το πτώμα και, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να το θάψει, στη συνέχεια το τεμάχισε.

Αφού ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, φόρτωσε το τεμαχισμένο σώμα στο σκάφος του στη μαρίνα της Καλαμαριάς και, αφού ανοίχτηκε στη θάλασσα της Χαλκιδικής, το έδεσε στην άγκυρα και το έριξε στη θάλασσα.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...