Η ΕΚΟΦΝΣ συγχαίρει το Ν.Ο.Ι. για το χρυσό στο Παγκόσμιο Κωπηλασίας


Τα θερμά της συγχαρητήρια εξέφρασε προς το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για τις επιτυχίες των αθλητών του Ν.Ο.Ι. Μιχ. Ναστόπουλου και Απ. Λαμπρίδη στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στην Τσεχία. Στην επιστολή του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ κ. Γιάννη Καρρά προς τον πρόεδρο του Ν.Ο.Ι. κ. Σωτήρη Στάμο, αναφέρονται τα εξής:«Κύριε Πρόεδρε, παρακαλούμε να δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τους αθλητές σας Ναστόπουλο Μιχάλη και Λαμπρίδη Απόστολο που κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος της Δικώπου άνευ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στην πόλη Ράτσιτσε της Τσεχίας από 5 έως 8 Αυγούστου 2010. Ευχόμαστε η επιτυχία να τους ακολουθεί σε όλη την επόμενη κωπηλατική τους πορεία. Με εκτίμηση, για την ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς, Πρόεδρος, Αντώνης Αργυρίου, Γεν. Γραμματέας».

Στην Ολυμπιάδα της Σιγκαπούρης
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παραπάνω αθλητές του Ν.Ο.Ι. –Ναστόπουλος και Λαμπρίδης- μαζί με δύο ακόμη Γιαννιώτισσες αθλήτριες, την Ελένη Διαμάντη και την Λυδία Νταλαμάγκα, θα λάβουν μέρος στην Ολυμπιάδα Νέων της Σιγκαπούρης, που ξεκινάει επίσημα από αύριο, Σάββατο εκπροσωπώντας την χώρα μας στο άθλημα της Κωπηλασίας. Εξάλλου οι τέσσερις κωπηλάτες είναι οι μοναδικοί αθλητές απ’ τα Γιάννινα που προκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή διοργάνωση.
http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...