Περήφανη για το πορνό η Μοντάνα

Περήφανη για το πορνό η Μοντάνα
Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες του γνωστού ηθοποιού Λόρενς Φίσμπερν να αποτρέψει την κυκλοφορία πορνοταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η… κόρη του! Πρόσφερε 1.000.000 δολάρια στην εταιρία παραγωγής για να αγοράσει όλα τα αντίτυπα και να μην κυκλοφορήσουν στο εμπόριο, αλλά ήταν πλέον αργά, αφού ήδη το… φιλμ βρίσκόταν στα καταστήματα. Η 19χρονη Μοντάνα πάντως, δηλώνει υπερήφανη για το έργο της.


Μάλιστα, η νεαρή πρωταγωνίστρια εξέφρασε την έκπληξή της για την απόπειρα του μπαμπά της να αποσοβήσει την κυκλοφορία του ροζ –τουλάχιστον- DVD και ακολουθώντας τη παροιμία του θυμόσοφου λαού, ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, πρόσθεσε:
«Θέλω η οικογένειά μου να είναι υπερήφανη για μένα όποιο επάγγελμα κι αν κάνω. Εγώ είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου αλλά και την ταινία».

Στη συνέχεια μάλιστα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να τρέξει να αγοράσει το DVD, χωρίς να αναφερθεί στο αν η κάμερα με την οποία γυρίστηκε ήταν ''εμού και του ιδίου''.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...