Βγενόπουλος και Πατέρας κάνουν πίσω στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου


Tην ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η Γ.Σ. των μετόχων του Παναθηναϊκού και αυτή τη στιγμή είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο και πολύ πιθανό να συμμετάσχουν στην άυξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ...



μόνο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι!Οι απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο Νικόλας Πατέρας και άλλοι μέτοχοι του "τριφυλλιού" έχουν αποφασίσει να γυρίσουν την... πλάτη στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» θα απουσιάζει και από τη Γ.Σ., δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα, χωρίς την ύπαρξη προέδρου.


Τον δρόμο του κ. Πατέρα είναι πιθανό να ακολουθήσουν και οι κ.κ. Ζολώτας, Ξυλάς και Πολέμης. Από την πλευρά του, ο κ. Νίκας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή (ο ίδιος είναι αρνητικός προς το παρόν να αναλάβει την προεδρία, παρά την πρόταση που φαίνεται ότι θα γίνει στη Γ.Σ.), ενώ και ο κ. Δάβαρης είναι πιθανό να μη βάλει χρήματα στην αύξηση.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο την ερχόμενη Παρασκευή, τότε από τα 15 εκατ. ευρώ της αύξησης, δεν θα μπουν περίπου 4,5 εκατ. ευρώ. Ο κ. Βαρδινογιάννης αναμένεται να βάλει περίπου 9,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο 54,7% και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, όπως έχουν πει, θα βάλουν το 4,8% που αντιστοιχεί περίπου σε 1 εκατ. ευρώ. Αν όλοι οι άλλοι μέτοχοι δεν συμμετάσχουν, το ζητούμενο είναι αν θα καλυφθεί το ποσοστό τους από τον Τζίγκερ ή η αύξηση θα είναι μικρότερη.



http://www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...