ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΖΙΓΓΕΡ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ

 ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ
Διαφορά στο οικονομικό σκέλος και στην αποτίμηση της ΠΑΕ Παναθηανϊκός έχουμε σύμφωνα με πηγές που έχουμε από την πλευρά του Α. Βγενόπουλου ο οποίος θεωρεί ότι τα 110 εκ ευρώ που φέρεται να κοστολογείται η ΠΑΕ χωρίς τις εγκαταστάσεις της Παιανίας είναι ένα ποσό εξωπραγματικό. Ο Τζίγγερ εμμένει γιατί στην ουσία δεν θέλει να πουλήσει στον Βγενόπουλο. Ενώ γίνεται προσπάθεια να μπουν και άλλοι επιχειρηματίες και να εξαγοράσουν όλο το μερίδιο της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Εμείς που από την πρώτη στιγμή είμαστε κατά της διοίκησης των Βαρδινογιάννηδων και πρωτοστατήσαμε στο συλλαλητήριο της 13ης Απριλίου από όπου μετά προέκυψε ο πολυμετοχικός καλούμε όλους τους πράσινους επιχειρηματίες να συνεισφέρουν ώστε όσα και να ζητήσει ο Τζίγγερ να τα πάρει και να φύγει.
Άλλωστε θέλουν να βγάλουν από την ομάδα και το έχουν δείξει στο παρελθόν όταν πούλησαν παίχτες που στήριζαν την ομάδα για κάποια χιλιάρικα τότε. Θεωρούμε αρκετά δύσκολο το εγχείρημα που έβαλε μπρος ο Ανδρέας Βγενόπουλος μαζί με κάποιους επιχειρηματίες που αγαπάνε την ομάδα και μπορούν να την κάνουν μεγάλη σε τίτλους και όχι σε λόγια. Πάντως οι φίλαθλοι της ομάδας είναι στο πλευρό των Βγενόπουλουλου-Πατέρα και ουδείς θέλει να παραμείνουν οι Βαρδινογιάννηδες κυρίαρχοι της ομάδας πλην του Γκόντζου και της παρέας του!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...