Κριτική στον Μπορίσοφ για τον αγωγό




Αντιδράσεις σε πολιτικούς κύκλους της Βουλγαρίας προκαλεί η απόφαση του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ να «πάψει» επί της ουσίας τα σχεδία του ενεργειακού αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.

«Επιβλαβή και ασύμφορη για τη Βουλγαρία», χαρακτήρισε την απόφαση Μπορίσοφ ο πρώην πρωθυπουργός Σεργκέι Στανίσεφ, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι έχει την εντύπωση πως η σχετική θέση του πρωθυπουργού διαμορφώνεται εκτός των συνόρων της χώρας μας.
«Η απόφαση του πρωθυπουργού Μπορίσοφ εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλων χωρών. Δεν ξέρω αν γίνεται σκόπιμα και συνειδητά, αλλά οπωσδήποτε ''δουλεύει'' για ξένα συμφέροντα» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός και σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Στανίσεφ, αφού επεσήμανε πως δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πειστικά στοιχεία κι επιχειρήματα υπέρ της διακοπής της βουλγαρικής συμμετοχής στον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, αναφέρθηκε στη συμφωνία Ρωσίας - Τουρκίας για την κατασκευή παρόμοιου αγωγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...