Συνέδριο Πολιτικών Αλλαγών για την ΟΝΝΕΔ



Αρχίζει σήμερα στη Φωκίδα το 8ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Με βασικό στόχο τη σύνθεση και την ενότητα και με κεντρικό σύνθημα το «Όλοι από την Αρχή», ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, προχωράει τις τομές που ξεκίνησαν τον Απρίλιο με την εκλογή του Προέδρου της Οργάνωσης από τη βάση με καθολική ψηφοφορία, και συνεχίστηκαν το περασμένο Σάββατο με την εκλογή των Προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών και των Συνέδρων από όλα τα μέλη τα Περιφερειακής Οργάνωσης.

Η νέα Διοίκηση, φαίνεται αποφασισμένη να κάνει τις υπερβάσεις που έχει ανάγκη η ΟΝΝΕΔ για να φύγει μπροστά. Οι γαλάζιοι νεολαίοι, είναι έτοιμοι να κάνουν την αυτοκριτική τους και να προχωρήσουν σε ρήξεις με το παρελθόν επιδιώκοντας τη σύνθεση και την ενότητα.

Επίσης, ο νέος Πρόεδρος ,Ανδρέας Παπαμιμίκος, δείχνει αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο, εφαρμόζοντας νέο μοντέλο οργάνωσης και διοίκησης στην ΟΝΝΕΔ. Χαρακτηριστικά πληροφορούμαστε, πως θα γίνει σημαντική μείωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και θα οριστεί μέγιστη θητεία στα μέλη της. Παράλληλα, εφαρμόζεται ασυμβίβαστο στη θέση Προέδρου Νομαρχιακής και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής . Επίσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θα έχει το δικαίωμα να εκλέγεται μία και μόνο φορά ενώ η θητεία του θα είναι τριετής. Μέσα από αυτές τις κινήσεις εξυπηρετείτε ο στόχος της ανανέωσης και της ανάδειξη ακόμα περισσότερων στελεχών από την Οργάνωση.
Γαλάζιος Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...