Τι ενόχλησε τον Βγενόπουλο


Έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, μετά την ισοπαλία (1-1) του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Από χθες το βράδυ όλοι αναζητούν τους ανθρώπους που «φωτογράφισε» ο εκ των μεγαλομετόχων της...



«πράσινης» ΠΑΕ. Ο κ. Βγενόπουλος παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα του «τριφυλλιού» από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου υπήρχαν πολλοί νυν και πρώην παράγοντες της ομάδας.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον μέτοχο των «πρασίνων» στη συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται πως είναι δύο. Πρώτον, ο «Mr MIG» φέρεται να ενοχλήθηκε για τις αντιδράσεις που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα κάποιο άνθρωποι που βρίσκονται ή είχαν περάσει από τη διοίκηση της ομάδας. Εκείνος ζούσε με ένταση το ματς και παρατήρησε ότι κάποιοι δεν αντέδρασαν όταν ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε και προσπαθούσε να πάρει το «τρίποντο» από την ΑΕΚ.

Δεύτερον, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ εκνευρίστηκε όταν κάποιος φώναξε σε βάρος του Νίκου Νιόπλιας και κατέκρινε τις επιλογές του. Ο κ. Βγενόπουλος θεώρησε ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν ήταν στο πνεύμα συστράτευσης και της σύμπνοιας που έπρεπε να υπάρχει στο σύλλογο.

Όσον αφορά το ποιους εννοούσε, ο μέτοχος του «τριφυλλιού» δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους αδερφούς Γιαννακόπουλους ή στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ούτε όμως είπε τη λέξη «μέτοχοι» και χρησιμοποίησε το «παράγοντες».

«Δεν το χάνουμε»

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό παραμένουν αισιόδοξοι για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, παρά τις δύο σερί ισοπαλίες (στη έδρα του Άρη και την ΑΕΚ) και το γεγονός ότι η διαφορά από τους δεύτερους Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ μειώθηκε στους +6.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας δεν έδειξε ν' ανησυχεί για αυτό το πράγμα: «Οι αντίπαλοί μας είναι αυτοί που πρέπει να προβληματίζονται. Εκείνοι πρέπει να κάνουν το "δέκα στα δέκα" κι εμείς δύο ήττες».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπογράμμισε: «Το ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά είμαστε εδώ. Με την εμφάνισή μας φωνάζουμε ότι είμαστε εδώ. Γι' αυτό πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Μας έλειψε μόνο το γκολ. Είχαμε τόσες ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, έβγαζαν την μπάλα πάνω από τη γραμμή. Δεν νομίζω ότι διαχειριστήκαμε λάθος το ματς με την ΑΕΚ. Παίξαμε καθαρά για τη νίκη και αυτό φάνηκε».

Ερωτηθείς αν μπλόκαρε η ΑΕΚ τα ατού του Παναθηναϊκού, ο διεθνής μεσοεπιθετικός απάντησε: «Πού τα μπλόκαρε; Δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο. Αν το είχε κάνει, δεν θα είχαμε καμία φάση».

Ο Κώστας Αντωνίου τόνισε: «Αν μας έλεγαν 10 αγωνιστικές πριν από το τέλος ότι θα ήμασταν 6 βαθμούς μπροστά, φυσικά θα το επιλέγαμε».

Ερωτηθείς για το πρόγραμμα, τόνισε: «Ποτέ δεν ξέρεις πότε ένα πρόγραμμα είναι δύσκολο. Η ομάδα παίζει καλά, είναι σε καλή κατάσταση και το είδαμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Εκανε 7-8 κλασικές ευκαιρίες. Ετυχε και δεν σκοράραμε. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν κερδίζεις και άλλες δεν παίζεις καλά και δεν κερδίζεις».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Σισέ σε δύο παιχνίδια, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ απάντησε: «Με τα 15 γκολ που έχει βάλει, νομίζω ότι βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα».

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...