Για την πρόκριση

Για την πρόκριση
Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Hellas on line θέλει να «σφραγίσει» ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα (17:00, Alpha) προκειμένου να κάνει άλλο ένα βήμα στον δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου.


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους παίκτες του «Δικεφάλου», ενόψει της σημερινής αναμέτρησης και στόχος του μακεδονικού συλλόγου είναι να «τελειώσει» την πρόκριση, ενώ ο Σάντος τόνισε ότι άπαντες πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στο σημερινό ματς για να προκριθούν στους τέσσερις του θεσμού από σήμερα και να κερδίσουν έτσι επιπλέον ξεκούραση.

Απών από την αναμέτρηση κόντρα στον «Άγιαξ» της Ηπείρου θα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ισχιαλγία, ενώ εκτός παραμένουν ο Τσιρίλο και ο Φιλομένο.

Ο Σάντος σκέφτεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Σαβίνι έχει πολλές πιθανότητες  να παίξει αριστερό μπακ αντί του Λίνο. Ο Πορτογάλος αναμένεται να αφήσει στον πάγκο και τους Κριστιάνο, Εντίνιο ξεκινώντας τους Κουτσιανικούλη και Μουσλίμοβιτς.

Έτσι διατηρώντας το 4-2-3-1 αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Χαλκιάς, δεξιά μπακ ο Αραμπατζής και αριστερό ο Σαβίνι με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κοντρέρας και Μαλεζά, στα χαφ θα είναι ο Γκαρσία με το Βιτόλο έχοντας πιο μπροστά τους δεξιά τον Βιεϊρίνια, αριστερά τον Κουτσιανικούλη και κεντρικά το Σορλέν ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μουσλίμοβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στα Γιάννινα αποτελείται από το τους:

Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Κριστιάνο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσερ, Βιειρίνια, Βιτόλο.
GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...