Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Σωκράτης Γκιόλιας ζήτησε να δικαστεί σήμερα και να μην πάρει τριήμερη αναβολή. Ο κύριος Ψαρράς δεν είναι όμως στην Ευελπίδων για να υπερασπιστεί την μήνυσή του. Θέλουμε να δούμε εάν στους μάρτυρές του θα είναι ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος ή κάποιοι συνεργάτες του. Έχουμε μεγάλη απορία να δούμε τι θα κρίνει η "ανεξάρτητη" Ελληνική Δικαιοσύνη.


Όπως ήδη θα έχετε δει το blog troktiko συνεχίζει να ενημερώνει με δεκάδες αναρτήσεις πράγμα που σημαίνει ότι γράφουν πολλοί bloggers στο συγκεκριμένο blog. Η πλειοψηφία του διαδικτύου όπως θα έχετε αντιληφθεί ήδη είναι με το blog troktiko. Επομένως Μάκη οι συνεργάτες σου σε οδήγησαν σε ένα ακόμη λάθος. Κρίμα γιατί θα θέλαμε σήμερα να διαφημίσουμε δωρεάν όπως πάντα την Κυριακάτικη εφημερίδα σου με το δυνατό πρωτοσέλιδο, όμως δεν μπορούμε να το κάνουμε όταν στην Ευελπίδων ταλαιπωρείτε ένας άνθρωπος που επί πολλά χρόνια δούλευε χωρίς ωράριο για να κτιστεί ο μύθος σου στην τηλεόραση. Κανένας νυν ή πρώην συνεργάτης σου δεν συμφωνεί με τις μεθόδους που ακολουθείς. Τους προκαλούμε να πάρουν θέση και να διαφωνήσουν ανοιχτά μαζί σου. Σε αφήνουν να κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις που χαλάνε την εικόνα σου. Ζητάμε από την γυναίκα σου να σε συνετίσει γιατί εάν ξαφνικά υπερασπίζεσαι μόνο τους σημερινούς σου συνεργάτες αφήνοντας τους να ταλαιπωρούν τους πρώην συνεργάτες σου έχεις αλλάξει και ο κόσμος αυτές τις αλλαγές τις βλέπει τις διαβάζει και κυρίως τις κρίνει αρνητικά. Σίγουρα τις επόμενες ώρες θα έχουμε όλο το ρεπορτάζ και τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...