Ακόμα στην ΠΑΕ ο Κόκκαλης


ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος του συλλόγου επισκέπτεται ξανά την Πλατεία Αλεξάνδρας μετά τα τελευταία συμβάντα στου Ρέντη...


Το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» έχει σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες( Γιάννη Χρυσικόπουλο, Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ και Δημήτρη Θεοδωρίδη) και αναμένεται να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου.

Σίγουρα θα συζητηθεί το τελευταίο σοβαρό επεισόδιο με τους Ντιόγκο -Παπαδόπουλο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει αποφασίσει την παραδειγματική τιμωρία των παικτών, ωστόσο αναμένεται να μην δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα.

Επιθυμία του Σωκράτη Κόκκαλη είναι να επανέλθει το καλό κλίμα στην ομάδα και με γνώμονα αυτό θα αποφασίσει και θα δράσει ανάλογα σε όλα τα θέματα.

Τα ονόματα των Τζόρτζεβιτς και Κοβάσεβιτς πάντα παίζουν γι΄ αυτό τον ρόλο του γεν. Αρχηγού (αν και ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, καθώς φαίνεται ο Θεοδωρίδης τζούνιορ να μπορεί να ανταπεξέλθει), ενώ ίσως υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στις διοικητικές θέσεις αφού φαίνεται να εξετάζεται η λύση του Βασίλη Γκαγκάτση.

Στο πλαίσιο των αλλαγών ήδη ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πριόνα.

Τέλος, προβλέπεται ότι θα γίνει συζήτηση και για τα οικονομικά, μια και ακούγεται τελευταία ότι θα αυξηθεί το ποσοστό που κατέχει στην ΠΑΕ, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Για ό,τι νεότερο από τη συνάντηση θα σας ενημερώσουμε.

todekari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...