Δεν υπάρχει επαφή με Βαλβέρδε

Δεν υπάρχει επαφή με Βαλβέρδε
Η είδηση της απόλυσης του Ερνέστο Βαλβέρδε από τη Βιγιαρεάλ φούντωσε τα σενάρια επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Η πλευρά του Ισπανού τεχνικού πάντως, αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία επαφή, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθαρίζουν ότι θα πορευθούν με το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδης μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Από τη μεριά του Βαλβέρδε, ο μάνατζερ του 45χρονου προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, δήλωσε στη «SportDay»: «Ο Ερνέστο θα ξεκουραστεί, δεν θα πάει σε άλλη ομάδα αυτή την περίοδο. Θα ηρεμήσει και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει. Θα πάρει με ηρεμία τις αποφάσεις του», ενώ επανέλαβε ότι δεν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Αλλά και από τον Ολυμπιακό παρά την έντονη φημολογία που επικρατεί δεν επιβεβαιώνουν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε, ξεκαθαρίζουν ότι μέχρι το καλοκαίρι στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη. Πάντως, υπάρχουν πολλοί μέσα στην ομάδα που θα ήθελαν την επιστροφή του Βάσκου προπονητή, ωστόσο η τελική απόφαση είναι στο χέρι του Σωκράτη Κόκκαλη.


Βράζουν με διαιτησία

Παράπονα με τα φετινά σφυρίγματα των διαιτητών έχουν στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ισχυρίζονται ότι δεν έχουν την ίδια μεταχείριση από τους διαιτητές σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. «Δεν είναι δυνατόν να μας σφυρίζουν έτσι», έλεγε ο Όλοφ Μέλμπεργκ μετά το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Έξαλλος όμως με τη διαιτησία ήταν και ο Χεσούς Ντάτολο που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες. «Γιατί με απέβαλλε; Τι έκανα; Είπε ότι θα σφυρίξει για να εκτελέσει το φάουλ αλλά αυτό εκτελέστηκε χωρίς να εκτελεστεί και πήρα εγώ δεύτερη κίτρινη κάρτα αντί για τον παίκτη του Πανιωνίου», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός μέσος, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο διαιτητή στη ζωή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...